Sayfa 823/1000 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    A haber hala istanbulu kendinden sayıyor. Alo ysk başkanı bile açıklama yaptı. Malak bunlar
    Biraz anlayışlı ol dostum onlar açısından da zor bi durum bunu kabullenmek.

İktidarla hiçbir gönül bağı olmadığı halde sırf rant için yakın görünenler de ufak bir şok yaşıyor. Dönen devran hakkında büyük değil ama küçük bir '' acaba'' yaşıyorlar.

Bu arada bu seçimin asıl kazananları müşehaditler. Benim gördüğüm hepsi her sandıktan ıslak imza istedi , kimi zaman kavga etti .Hepsi iyiydi ama iyi partinin gençleri çok dinamik . Beş kuruş para almadan gece yarılarına kadar uğraşanlar oldu . Gerisini bilmem ama gençlerimiz bizim gördüğümüzden çok daha fazlası.

degisiklik iyidir, secim sonuclari ulkemize hayirli ugurlu olsun..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Yediğiniz patatesler soğanlar gözünüze dizinize dursun, ışıklı toplar ayaklarınıza takılsın. O kadar uğraştı reissssssss bu millete iyilik yaramazzzz pattisss soğannnnn yanında domtissssssssss hahahahahahahahahaha dolarınmı var gam keder yok hahahahaha
    Patlıcanlar .özünü,ze girsin

Göz göz
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Biraz anlayışlı ol dostum onlar açısından da zor bi durum bunu kabullenmek.

İktidarla hiçbir gönül bağı olmadığı halde sırf rant için yakın görünenler de ufak bir şok yaşıyor. Dönen devran hakkında büyük değil ama küçük bir '' acaba'' yaşıyorlar.

Bu arada bu seçimin asıl kazananları müşehaditler. Benim gördüğüm hepsi her sandıktan ıslak imza istedi , kimi zaman kavga etti .Hepsi iyiydi ama iyi partinin gençleri çok dinamik . Beş kuruş para almadan gece yarılarına kadar uğraşanlar oldu . Gerisini bilmem ama gençlerimiz bizim gördüğümüzden çok daha fazlası.
    İnsanlar yoruldu artık...
    Gençler iyi bir ders veriyor malûm yaşta ki kesime bende gördüm bu durumu hem bütün partiler için konuşuyorum..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Swap faizleri hala 177 diyorlar. Aylıkta %40 larda imiş.
    Yüzde 1 2 arası... Dışarısı bugün oldukça pozitif ayrıca

6. Konu ekonomi üzerine ama seçimleri atlattığımız için şu hususa dikkat çekmek istiyorum..
    Nerdeyse %70 i yabancının elinde olan borsa, yatırımların bu istanbul seçimini bile çözemeyen bir ülkede güven kaybı yaşamasına sebep olur mu merak içindeyim..
    Para güveni sever.. yatırımcı parasını sisteme sokarken güvende olmak ister.. daha bir seçimi bile doğru düzgün yapamayan bir ülke de yabancı korkup kaçarsa yazık olmaz mı ekonomimize?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Yüzde 1 2 arası... Dışarısı bugün oldukça pozitif ayrıca
    Günlüklendirilmiş mi? Değilse yanlışınız var. %177 günlük swap faizi bloombergh tv de ki bloomberg veri terminali ekranından alıntı idi.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Konu ekonomi üzerine ama seçimleri atlattığımız için şu hususa dikkat çekmek istiyorum..
    Nerdeyse %70 i yabancının elinde olan borsa, yatırımların bu istanbul seçimini bile çözemeyen bir ülkede güven kaybı yaşamasına sebep olur mu merak içindeyim..
    Para güveni sever.. yatırımcı parasını sisteme sokarken güvende olmak ister.. daha bir seçimi bile doğru düzgün yapamayan bir ülke de yabancı korkup kaçarsa yazık olmaz mı ekonomimize?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Akp ist ve Ankara yi alsa bugün endeks ne olurdu cidden merak ettim. Bir de millet ittifakı kazansa ortalık karışır diyorlardı. Korku siyaseti.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Sayfa 823/1000 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •