Abi coin tarafının shortu gerçekten short.. sayın bozkurt olaydı bu ısrarı ile zengindi ve tepeyi bulmuştu..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi coin tarafının shortu gerçekten short.. sayın bozkurt olaydı bu ısrarı ile zengindi ve tepeyi bulmuştu..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün bir zücaciye ve ev alteleri üretici BBHT'de konuşuyordu. Uzakdoğu'da insanlar dışarıda yemek yer eve gelir uyur, ancak pandemi ile artık evde bir şeyler hazırlayıp yemek yemeye başladılar, talep o tarafta arttı dedi. ABD li arkadaşım da biz dışarıda yeriz, barbeque vs genelde evde aksesuar olarak durur arada kullanırız, dışarıda yemek daha hesaplı demişti.
Normalde uzmanlık alanı yemek hazırlamak olan işletmelerin toptan aldığı fiyatlar ve toplu üretim ile ev ile kıyaslanabilecek fiyatta üretim yapması gerekir ancak Türkiye'de dışarıda yemek ve dışarıdan yemek söylemek gerçekten pahalı, simit bile 3 TL olmuş. İşletmeler de haklı, vatadaş da haklı.
En azından evde kolaylıkla yapılabilecek şeyler için dışarıda harcama yapmayıp, daha özelikli yemekler örneğin kuyu kebabı vs dışarıda yemek yenebilir. Dışarıda köfte yemenin hele pizzanın çok bir mantığı yok.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ağa burada yazdık yan tahtalar giderken.. çünkü yurtdışı ihracatı büyük şirketler kendi aletlerini üretecek yan kuruluşlar ile anlaşmaya gitti .
Örneğin Arçelik tüm küçük ev aletleri montajını silvere yaptırdı pandemi de kendiside ventilasyon cihazı yaptı beyaz eşya ve argeye devam etti ..
Bu 2021 yılında Arçelik 31 tl de iken girerken yakın stoplu bunu yazdım. Daha bu potansiyeli koruyorlar..
Sıkıntı yok..
Güzel şirket..
Bunun gibi bir sürü sevişmeler oldu.
Pandemi de gitmeyen adam akıllı tek firma ihlas ev aletleri..
Onlarda vizyonsuzluktan..
O firma bende olsa Çin'e dar ederim elektrikli küçük ev aletlerini..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arçelik silver sinbo..
Arzum regal vestel homend vs hepsi böyle gitti..
Altlar bunu iyi fiyatladı..
Arzum arzını millet sandı ki borç harç vs ..
Adamlar çok akıllıca hareket etti ama herhalde yüzlerine bulaştırdılar..
Burda hatta bazı temelciler ederinden fazla vs dedi .
İşte geçiniz bu ayakları..
Anlık edere bakmanın bir anlamı yok ..
ANLIK EDERE BAKILDIĞI İÇİN TEMELCİLER 2022 DE BİR B*K KAZANAMADI..
ADAM AKILLI BAKSALARDI PARAYI TUVALET KAĞIDINA YATIRIR ZENGİN OLURLARDI..
YADA TIBBİ EKİPMAN SATAN SEYİTLER KİMYA GİBİ..
ADAM MASKEDEN KÖŞEYİ DÖNDÜ..
SORSAN EDERİNDE DEĞİL DER HALA ..
Adam kokoreç ten kazanılan zahmetsiz b*ktan para gibi para kazandılar .
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün haber vardı cam eşya üreticileri ve aynacılar Şişe Cam önünde gösteri yaptı diye. Acaba borsacılar mı gönderdi diye düşünmeden de edemedim. 8-10 kişi düz cam fiyatlarındaki artışı ve cam bulunamamasını protesto ediyordu.
Önceki gün de Şişe Cam yönetcisi konteyner gemisi bulamıyoruz kuru yük gemileri ile ürünleri gönderiyoruz. Daha fazla limana ve depolara ihtiyacımız var, yurt dışında depolar kuracağız dedi. Yurt içindeki cam işleyicileri mağdur etmemek için ithal ürünler ile rekabet edecek fiyattan içeriye de mal vererek sorumlu üretici olarak davranıyoruz dedi.
Genelde haberler piyasayı yönlendirmek için servis ediliyor ama Şişecam da belirsizlik döneminde avantajlı olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Habertürk de Kılıçdaroğlu var. Canlı yayın.
Bu yazdıklarının hepsi bizim hanenin arabasında * 2
Yakıtı bu ay hesaplarıma bugunkü fiyatlara göre aylık 2400 tutuyor. Ve sadece işe git gel. (uzak mesafe gidiyorum )
Araçsız işe gidemem (git gel dolmuşla 5 saat sürüyor.) Bakalım nereye kadar dayana bilecem.İşden çıksam daha karlıyım aslında![]()
Yer İmleri