Sayfa 824/1030 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Sekerbank MT si ile surekli konusuyordum 250 k icin en son 26,25 vermisti bende 27 istemistim (181 gun).Merkezle gorus bir arttirim yapin dedim.

Bugun 4 kere aradim hic telefonuma cikmadi hep arkadaslari telefonda disarda vs oyaladilar. Anladigim.kadar bankalar artik faizleri iyice dusurexekler 3 haftaya 22 li oranlar en yuksek olur
    2 aya 19 uzerine faiz vermezler diye tahminde bulunuyorum

Siz ne dusunuyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Altina %2,5 altin olarak getiri verdiklerini duymustum.

https://www.kredibankalar.com/bankal...lar-h2523.html

Syg,
    Bazı bankalar 4-5 bile veriyor .

Çarşıda 8 verenler var diye duydum 🤣🤣🤣

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Sekerbank MT si ile surekli konusuyordum 250 k icin en son 26,25 vermisti bende 27 istemistim (181 gun).Merkezle gorus bir arttirim yapin dedim.

Bugun 4 kere aradim hic telefonuma cikmadi hep arkadaslari telefonda disarda vs oyaladilar. Anladigim.kadar bankalar artik faizleri iyice dusurexekler 3 haftaya 22 li oranlar en yuksek olur

Siz ne dusunuyorsunuz?
    Daha bugün bir arkadaşımın 50 k. Mevduatını halkbankdan 25 le bağlattırdım .
    Hükümet hazır düşüşü dolarda yakalamışken niye faiz indirsin .Tam tersine artırır ise esas o zaman çarsı karışacak .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Şahsen TL de kalarak yaptığım sübvansiyonlara artik yeter diyorum.%24 enflasyonun olduğu yerde %26,25 faizle devam edip uzun dönemde paramın pul olacağını düşünüyorum.Uzun donemde altın demek isterim ama onda faiz yok.Bu nedenle yeter miktarda TL bırakıp düstukçe kademeli olarak dolara donup dolar faizinde bekleyecegim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Altında;ziraat bankası kampanyası vardı .Hala devam ediyormu bilmiyorum .Fiziksel altına yıl sonu faiz veriyor ama altınları geri almak istediğin vakit değerini tl olarak veriyor .Fiziksel altın onların oluyor ...

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Altında;ziraat bankası kampanyası vardı .Hala devam ediyormu bilmiyorum .Fiziksel altına yıl sonu faiz veriyor ama altınları geri almak istediğin vakit değerini tl olarak veriyor .Fiziksel altın onların oluyor ...
    Fiziki altını bankaya kaptıran kişi, eline geçen TL ile o fizikiyi yerine koyarken en az % 2-3 kaybeder.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku

hayır
    fiziki altınlar geri veriliyor. Gayet mantıklı.
    https://altin.hazine.gov.tr/

ayrıca aylık altın mevduatı şuan %0,75
    yıllık %1,25..
    çok yüksek miktarlara %2-2,5 veriyor bankalar.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Sekerbank MT si ile surekli konusuyordum 250 k icin en son 26,25 vermisti bende 27 istemistim (181 gun).Merkezle gorus bir arttirim yapin dedim.

Siz ne dusunuyorsunuz?
    Sizce bu durumda zar zor bu seviyelere dusurulmus dolar kaca cikar? Bana gore mb dolardaki dususu daha da guclendirmek icin 150-200 puan daha artis yapacaktir. Dusureceklerini zannetmiyorum.Ytd

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Duruma göre dolar 5.30 civarı gelirse kademeli dolara geçebilirim. Dolar cazip hale geliyor gibi
    Daktır
    Bence hatali bir yatirim olur. Bana gore dolari stabil seviyede tutmak icin ellerinden geleni yapacaklar. Dolar sabit kalirsa edecegin zarari otur hesapla.ytd

Sayfa 824/1030 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •