Sayfa 824/1003 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Sıkı tutunun..atraksiyon saati geldi..
    işler nedeni ile pek bakamamıştım
    şimdi biraz baktım
    sanki bugün füze rampadan kalkabilir gibi duruyor

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tarkank dayucuğum bugün real time online olarak en iyi ütücü nobel ödülü sende, alttan alıyon üstten veriyon üstten veriyon alttan alıyon, çok yaman oynuyon yahu, big abinin pabucu dama atıldı, artık topikin number one oyuncusu sensin
    yok be dayu boş teneke gibi ses çıkarıos anca yatayda yön arıos neyapakemma beklediğim olursa yarın big dayuyu emekli edecez gibi görünüorabka dayuyla zabah açılışta zaferimizi ilan edriz diye düşünüom ..poz viob long halkb long petkım long sonra küsmece darılmaca yok ha

3. deh ulan deh ne uyuz eşek çıktın

4. Tam endekse çakılacak bir hava var , her yer sakin sessiz , avrupa yemyeşil , vadelilerin çoğu yeşil

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    25 yıldır araba kullanırım ilk defa tepegözle kameradan ceza yedim...

devlet bu kemere kadar düştü mü?
    Olur olmadık yerlerde ceza yiyorum bu aralar.. Gündüzleri çok masraflı olmaya başladı yolculuk.. Çare 260 üstü seyirde radarlar henüz okumuyor 260 üstünü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hükümet değişirse bundan en çok kamu bankaları olumlu etkilenir.Yanlış mı düşünüyorum?

En fazla baskı yiyen onlar; yönetim kadrosu ve zararına kredi faizi oranıyla...

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yok be dayu boş teneke gibi ses çıkarıos anca yatayda yön arıos neyapakemma beklediğim olursa yarın big dayuyu emekli edecez gibi görünüorabka dayuyla zabah açılışta zaferimizi ilan edriz diye düşünüom ..poz viob long halkb long petkım long sonra küsmece darılmaca yok ha
    Sen işini bilirsin dayucuğum, rastgele
    Go go go tar tar tar
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hükümet değişirse bundan en çok kamu bankaları olumlu etkilenir.Yanlış mı düşünüyorum?

En fazla baskı yiyen onlar; yönetim kadrosu ve zararına kredi faizi oranıyla...
    Sırf yönetimleri değişse bile ralli sebebi olur

Sayfa 824/1003 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •