Benimde kafam karıştı şimdi..
Metin şöyle diyor ;
(**) Yatırımcıların “Fiziki Altın Talep Etme Dönemi”nde Ziraat Bankası/Ziraat Katılım Bankasına başvurarak taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Söz konusu tarihlerde fiziki altın talebinde bulunmayan yatırımcıların vade sonunda ayrıca fiziki altın talebinde bulunma hakları bulunmamaktadır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kurun belli bir noktadan sonra dususe gecmesi MB ninde devletin de isine gelmez. Cunku cari acik, dolarizasyon vs gibi problemler tekrar basa bela olur. Bu kadar caba da bosa gider.
Persembe gunu TCMB beklenti anketleri yayinlanacak, DTH lar yayinlanacak. O zaman daha iyi fikir sahibi oluruz.
Su durumda faizleri artirma ihtiyacina girismezler. Ekim enflasyonunu gormek isteyeceklerdir.
(Dusurme gibi bir olasiligi hic hesaba katmiyorum bile)
Su anda ki durum en cok yabanci yatirimcinin isine geliyor.
Cunku yabanci yatirimci bir ulkeye para soktugu zaman cikacagi zaman daha cogunu almak ister.
Yani kurun yukselmesi en cok onlari zorluyor, cunku onlar icin 1 dolar yine 1 dolar
Yilin son aylari fonlarin cikis yaptigi donemler olur.
İnternet ortami feryat figan dolarda tepede yakalanlar komodikim 7 liradandolar alın dedi size ..doları yakalim piyasadaki dolar azalsin doları bankadan çekelim dolaşımdaki dolar azalsin dolar yükselsin diyenler mi ne ararsan var 😀 ne iciyorlarsa artık 😀 İngiltere ne isterse o olur dolarda bunu ogrenemediler ...hea bide İstanbul'da fırıncılar 1 hafta ekmek cikartmayacamis dedikoduları ulan kafaya bak artık bonzaiyi içmiyor yiyor herifler 😂 fırıncılar dan zengini mi var çoğu düzenbaz ..50 kg ram 1 çuval unu 120 TL ye alıyoruz diye aglasiyorlar TV de yalana bak 5 kg un 9.75 Bim'de ..50 kilosu 97.5 yapar bim bu fiyattan bile kar Edip satarken sen nasıl toptan 120 TL ye aliyorusun büyük başarı 😀75-80 TL den almiyorsalar bende bişey bilmiyorum ..30 yıldır aynı yerde oturuyorum mahallede daha bir firin bile kapanmadi hepsinin sahiplerinde 2-3 er lüks araçlar cipler...250 gram ekmek marketlerde 1.25 firinda 1.50 ..marketler zararina mi satiyor yoo o ekmekler firin degilde baska biyerdemi yapiliyor eee o zaman niye aglasiyonuz tv de ..birakinda insanlar bari temel tuketim ekmeği ucuz yesin
bakalım bugün 5.48'i gösterecekler mi?
Arkadaşlar elimde 160K var ve yarın da vade dönüşü olacak. Para şu anda Burganbank’ta %27 ile bağlı durumda. Eğer yarınki temdite yine % 27 verirlerse 1 yıl veya 6 ay olarak bağlamak ne kadar mantıklı acaba? Bu paraya ihtiyacım yok ve mümkün olduğunca elimde tutmamaya çalışıyorum, elimde olunca borsaya girmekten kendimi alıkoyamıyorum[emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri