Sayfa 825/997 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Dur tahmin edeyim...
    FED Bize dolar basma yetkisi verecekmiş...
    BİLDİM Mİ ?...
    Karadenizde kulağına kar suyu kaçmış hamsi bulunmuş.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

2. gaz bulundu da gaz doğalgaz amasrada ceşmi cihanda balık yemeyecez sadece gaz da çıkaracaz artık
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Sedat peker bile ezgi molaya destek vermiş..tecavüzvülere karşı...vay be..adam yatgı dağıtıyor!! üstelik tecavüzcü asker..demek ki sapık kimden olursa olsun sapığa sapık demek lazımmış, kurumların itibarını düşünenler önce kendileri sapığı dışlamalı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Karadenizde kulağına kar suyu kaçmış hamsi bulunmuş.
    Tüh bilemedim...
    O zaman Asiyenin işi zor...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Önce Marmara Denizi’ndeki salyaları temizlesinler. Ondan sonra millete gaz versinler...
    hala bu müjdelere inanan var mı merak ediyorum.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

6. Durzu pala alırken aç köpek gibi alıyor satarken nazlı nazlı. Eskiden tam tersiydi.

7.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Önce Marmara Denizi’ndeki salyaları temizlesinler. Ondan sonra millete gaz versinler...
    hala bu müjdelere inanan var mı merak ediyorum.
    tayyip artık gündemi değiştiremiyor diyenlere pazar gününe kadar s.pekeri bırakın gaz konuşun dedi

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Durzu pala alırken aç köpek gibi alıyor satarken nazlı nazlı. Eskiden tam tersiydi.
    Şuan bir sıkışma var
    şayet yukarı giderse
    habu dediğin olması uzak değil

Sayfa 825/997 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •