Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 825/1004 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: Viop XXXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şahap kavcıoğlu'nun CV sine baktım...valla Semih TÜMEN asıl başkan olması gereken kişi gibi duruyor...yani ikisi arasından seçim yap deseler normal şartlar altında herkes Semih TÜMEN derdi sanırım...

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Günaydin arkadaşlar
    Sn Semih tümen başkan olacak donanime sahip gibi duruyor. Liyakatsız adam liyakatlıya tahammül edemedi sanırım

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 60-70 li yıllarda olan şeyler gibi bu yapılanlar. Hayret ediyorum gerçekten ülke yi 40 yıl geriye çektiler. Bravo...
    Halbuki bu mevcut iktidarın eline geçen şanslar hiçbir iktidarın eline gecmedi. Parasal genişleme olsun tek parti iktidarı olsun, hatta Fed faiz oranları da var. Bunlar bilerek yapılsa bu kadar zarar vermezdi diye düşünüyorum. Galiba çok vasıfsız bir kadro ile çalışılıyor. İktidarın her yerinde bu var üstelik. Kurumlardan şubelere kadar...
    İktidar çevresinde konuşlanmış bu vasifsizlar bende sonra tufan deyip hiçbir şekilde doğru olanı konusmayip ceplerini dolduruyor.
    Yazık vallahi yazık.
    Bu Z kuşağı dediklerini de kendileri çıkarttı ortaya...

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Buraya kadarki kur hareketleri bana kontrollü bir devaluasyon planı gibi geldi....Bu seviyerden dönüşler olmazsa demekki bu tespit yanlış ve bilmediğimiz başka sebepler var anlamına gelir...

4. Vay, yine mi keder?
    Ama artık yeter
    Yine kapıda kara geceler
    Vay, çileli başım
    Ortasında kışın
    İyice beter.

5.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Buraya kadarki kur hareketleri bana kontrollü bir devaluasyon planı gibi geldi....Bu seviyerden dönüşler olmazsa demekki bu tespit yanlış ve bilmediğimiz başka sebepler var anlamına gelir...
    Sayın Tümen'in çok titiz ve dikkatli bir yapısı olduğu Berat Albayrak dönemindeki işlemlerin dökümü ile 'fazla ilgilendiği' ve bunun bazı rahatsızlıklar doğurduğu konuşuluyormuş.
    Doğru veya yanlış iktidar değişmeden öğrenmek mümkün değil?
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

6.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Buraya kadarki kur hareketleri bana kontrollü bir devaluasyon planı gibi geldi....Bu seviyerden dönüşler olmazsa demekki bu tespit yanlış ve bilmediğimiz başka sebepler var anlamına gelir...
    abi sana da her seviye kontrollü geliyor.
    bence sen görüşünü bir gözden geçir..

Paralar yapı reuters a haber yaptırıyor.
    Gideceklerin ismini ortaya çıkarıyor.
    Herkes şahap gidecek diye bakarken
    Şahapa taş koyanlar şut..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. Ben de bu tür hamlelere şaşıranlara şaşırıyorum.

Açılış tahminlerini alalım. Bence dün gece ki prim korunur ve az artı ile 1532 lerde açar.

Döviz yüksek, ama zaten faiz indirimi fiyatlanacak ve faiz kararına 9,5 larda güreceğiz. Bu nedenle az ya da çok her gün TL değer kaybedecek. Yani dün gece ki karar dağa ziyade faiz indirimi garantilendi diye yorumlanmıştır bence.

Bist için esas önemli olan yurt dışı orası da pozitif. Bankalar zayıf, özellikle ihracatçı sanayiler pozitif olur bugün.

Dövizde %1 altı hareketler sıradan ve borsaya pek etki etmez bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 825/1004 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •