1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
60-70 li yıllarda olan şeyler gibi bu yapılanlar. Hayret ediyorum gerçekten ülke yi 40 yıl geriye çektiler. Bravo...
Halbuki bu mevcut iktidarın eline geçen şanslar hiçbir iktidarın eline gecmedi. Parasal genişleme olsun tek parti iktidarı olsun, hatta Fed faiz oranları da var. Bunlar bilerek yapılsa bu kadar zarar vermezdi diye düşünüyorum. Galiba çok vasıfsız bir kadro ile çalışılıyor. İktidarın her yerinde bu var üstelik. Kurumlardan şubelere kadar...
İktidar çevresinde konuşlanmış bu vasifsizlar bende sonra tufan deyip hiçbir şekilde doğru olanı konusmayip ceplerini dolduruyor.
Yazık vallahi yazık.
Bu Z kuşağı dediklerini de kendileri çıkarttı ortaya...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya kadarki kur hareketleri bana kontrollü bir devaluasyon planı gibi geldi....Bu seviyerden dönüşler olmazsa demekki bu tespit yanlış ve bilmediğimiz başka sebepler var anlamına gelir...
Vay, yine mi keder?
Ama artık yeter
Yine kapıda kara geceler
Vay, çileli başım
Ortasında kışın
İyice beter.
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
Paralar yapı reuters a haber yaptırıyor.
Gideceklerin ismini ortaya çıkarıyor.
Herkes şahap gidecek diye bakarken
Şahapa taş koyanlar şut..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Ben de bu tür hamlelere şaşıranlara şaşırıyorum.
Açılış tahminlerini alalım. Bence dün gece ki prim korunur ve az artı ile 1532 lerde açar.
Döviz yüksek, ama zaten faiz indirimi fiyatlanacak ve faiz kararına 9,5 larda güreceğiz. Bu nedenle az ya da çok her gün TL değer kaybedecek. Yani dün gece ki karar dağa ziyade faiz indirimi garantilendi diye yorumlanmıştır bence.
Bist için esas önemli olan yurt dışı orası da pozitif. Bankalar zayıf, özellikle ihracatçı sanayiler pozitif olur bugün.
Dövizde %1 altı hareketler sıradan ve borsaya pek etki etmez bence.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri