Geçen haber vardı, Romanya artık Türk müteahhitlerini ihalelere almayabiliriz diye. Bir çok firma giriyormuş ve kendileri kazanamayınca itiraz ediyorlarmış ve projeler aksıyormuş.
Geçen haber vardı, Romanya artık Türk müteahhitlerini ihalelere almayabiliriz diye. Bir çok firma giriyormuş ve kendileri kazanamayınca itiraz ediyorlarmış ve projeler aksıyormuş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
SASA'nın spotu da kırmızı olduğundan yönüo tayin ediyor
Çimento ve çelikde önemli bir ülkeyiz ama markamız yok.
Türkiye'de bir çok sektörde gereksiz şekilde çok firma far bence. Arge, verimlilik, pazar payı, kurumsallık, uluslararası lobicilik vs için büyük firma olması lazım.
ERGLİ önemli bir şirket. Sıralamada İran şirketi daha öndeydi, muhtemelen ana firmadır. Bizde çok çelik şirketi var, EREGL onlardan bir kaçını almalı.
https://worldsteel.org/steel-topics/...top-producers/
Topiktende belki birilerine vesile oluruz ayrıca analiz yaparken gözü kara gençler oluyorkeş parası olan güzel kazandıklarında bulut abi veya hocam adresini ver sana hediye göndermek istiyorum diye yazanlar oluyor sizleri bu çocuklara yardıma davet ediyorum hızlı gençler .Allah bağışlarınızı kurbanlarınızı kabul etsin .
herkese tek tek yazamıyorum kafam kaldırmıyor topiğe ara ara toplu atıyorum msj bilen bilir.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
SIEMES'de bile sorun çıkabiliyor.
>>>>
https://www.borsagundem.com.tr/haber...u-asti-1746474
Siemens Energy’nin rüzgar türbini üreten iştiraki Siemens Gamesa’daki sorunların etkilerinin yıllarca sürebileceği uyarısında bulunmasının ardından şirketin piyasa değeri 5,8 milyar Euro (6,3 milyar dolar) azaldı.
Enerji sektörüne ekipman ve hizmet sağlayan Siemens Energy, parçaların arıza oranlarında önemli bir artış görülmesinden sonra Siemens Gamesa’nın kurmuş olduğu türbinler ve ürün tasarımlarına yönelik geniş kapsamlı bir teknik inceleme başlatıldığını açıklamıştı.
...
Yer İmleri