Sayfa 826/1002 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Adam cıvık
    Yapçak bişey yok

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Görüldüğü gibi şayet Afganistan kontrol edilecekse, bunu Türkiye'den başka hiç bir devlet kontrol edemez.
    Bu biraz ham hayal. Bu kadar stratejik oyuncu gücün var ama güneyinde 80 bin kişilik ordusu ile kurulan pkk devleti oluşumuna karşı aciz bir seyircisin. Bir de bu açıdan bakınız.

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Adam cıvık
    Yapçak bişey yok
    Arada bir eğlence yapmayalım mı !! Sel- yangın- mülteci- işsizlik- enflasyon- vb... tüm gün bunları yazsak, kafayı yeriz

Afganistanda çekilmiş bir film seyretmiştim savaş filmi değil, hakikaten Allah'ın unuttuğu bir yer, kimse orada başarılı olamaz, kendileri dışında .
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Arada bir eğlence yapmayalım mı !! Sel- yangın- mülteci- işsizlik- enflasyon- vb... tüm gün bunları yazsak, kafayı yeriz
    1 eğlencelik farklı adamlar seçmelisin hep bnm yazılara kafaya çıkarsan olmaz
    Olmadı babana nick al üyelik
    O yazsın
    Onla kafa bul
    Bende bu şekilde eğleniym azcık
    Haha

Son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Bu biraz ham hayal. Bu kadar stratejik oyuncu gücün var ama güneyinde 80 bin kişilik ordusu ile kurulan pkk devleti oluşumuna karşı aciz bir seyircisin. Bir de bu açıdan bakınız.
    Çok haklısınız. Dedeagac'ta Abd'nin neredeyse bizim 1.ordu kadar gücü var. Sadece bununla kalsa iyi, Rusya destekli Esad'in Suriye ordusu ne olacak? Daha bir sene olmadı, Karabag'da Ermenilere yaptiklarimiz. Bütün sınırlarımız düşman ordulariyla dolu.

Niye böyle, çünkü Balkan Paktı sonrası attığımız imzanın gereğini yerine getirmedik.

Şimdi o parti bu parti değil, Türkiye her iktidar döneminde borclanir, borçlarını ödemez abi. Odense borçlar azalirdi, hep artıyor.

Balkan Paktı sonrası yapılanlara ise "Ismet Pasa'nin denge politikasi" diyoruz. Yan çizmek bizim stratejimiz.

Işte eloğlu bu sefer hiç bir açık kapı bırakmamış. Her taraftan sıkıştırmış, kaçacak yer yok.

Afganistan'a gitmezsen sınırlarında en az 3 tane orduyla savasirsin. Bunlardan ikisi Abd, diğeri Rusya destekli. Ermenistan, Iran ve Irak' i hiç saymıyorum.

Tabii bunda "stratejik derinlik", "komşularla sıfır soruncu" Davutunoglu'nun da payı büyük.

Ben savasmiyorum diyemezsin. Içimizde 8 milyonluk truva ati var.

Bence mantıklı olan Afganistan'da Taliban la savaşmak. Bahçeli bugün üstü kapalı söyledi.
    @erefefik

FETO'cu bir it var Youtubede Fakir Fukara diye yayın yapıyor, Afganistan için en güzel teşhisi o koydu "(Tövbe) Allah'ın s.ktirettigi" yerler orası dedi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 826/1002 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •