Adam cıvık
Yapçak bişey yok
Adam cıvık
Yapçak bişey yok
Afganistanda çekilmiş bir film seyretmiştim savaş filmi değil, hakikaten Allah'ın unuttuğu bir yer, kimse orada başarılı olamaz, kendileri dışında .
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Son durum :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çok haklısınız. Dedeagac'ta Abd'nin neredeyse bizim 1.ordu kadar gücü var. Sadece bununla kalsa iyi, Rusya destekli Esad'in Suriye ordusu ne olacak? Daha bir sene olmadı, Karabag'da Ermenilere yaptiklarimiz. Bütün sınırlarımız düşman ordulariyla dolu.
Niye böyle, çünkü Balkan Paktı sonrası attığımız imzanın gereğini yerine getirmedik.
Şimdi o parti bu parti değil, Türkiye her iktidar döneminde borclanir, borçlarını ödemez abi. Odense borçlar azalirdi, hep artıyor.
Balkan Paktı sonrası yapılanlara ise "Ismet Pasa'nin denge politikasi" diyoruz. Yan çizmek bizim stratejimiz.
Işte eloğlu bu sefer hiç bir açık kapı bırakmamış. Her taraftan sıkıştırmış, kaçacak yer yok.
Afganistan'a gitmezsen sınırlarında en az 3 tane orduyla savasirsin. Bunlardan ikisi Abd, diğeri Rusya destekli. Ermenistan, Iran ve Irak' i hiç saymıyorum.
Tabii bunda "stratejik derinlik", "komşularla sıfır soruncu" Davutunoglu'nun da payı büyük.
Ben savasmiyorum diyemezsin. Içimizde 8 milyonluk truva ati var.
Bence mantıklı olan Afganistan'da Taliban la savaşmak. Bahçeli bugün üstü kapalı söyledi.
@erefefik
FETO'cu bir it var Youtubede Fakir Fukara diye yayın yapıyor, Afganistan için en güzel teşhisi o koydu "(Tövbe) Allah'ın s.ktirettigi" yerler orası dedi.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri