Sayfa 826/1003 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Viop XLII

1. Ufak şiretler az para girince yürüyor. Büyük şirketlerde büyük para gerekiyor.

Bence iktidara yakın olmayan borsaya yüklü para sokmaz seçimlere kadar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Hükümet gittiğinde de durum parlak olmayacak, müthiş bir finansal enkaz devralacak gelenler. Ama sıcak para yeni yönetime 3 ile 6 ay arası zaman tanıyacaktır diye düşünüyorum. O arada doğru adımlar atılmaya başlanmazsa işler daha da sarpa sarabilir.
    Öte yandan daha doğalgaz kullanımının kış koşullarında olmadığı şu ortamda bu cari açık yılsonuna kadar nasıl finanse edilecek? yeni swap anlaşmaları dışında ne yapılabilir ki?
    Ruslarla arayı bozmazsak belki doğalgaz ödemelerinde gecikmelerimizi tolere edebilirler. ya sonra?
    benim aklım almıyor...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Benim istem mal toplama al sat al sat giden gitsin diyor. Deniz dalgalı aşağı yukarı midemizi boza bilir.

4. Benim cono ya da vurmadılar gene kapattım az karla ( komisyon + tavuk döner)

5. Borsada altın kural sabırdır, ne kadar çok sabır bi o kadar kazanç.
    Biz ky ler alsatı beceremeyiz. Alırsın düşer satarsın çıkar.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Hükümet gittiğinde de durum parlak olmayacak, müthiş bir finansal enkaz devralacak gelenler. Ama sıcak para yeni yönetime 3 ile 6 ay arası zaman tanıyacaktır diye düşünüyorum. O arada doğru adımlar atılmaya başlanmazsa işler daha da sarpa sarabilir.
    Öte yandan daha doğalgaz kullanımının kış koşullarında olmadığı şu ortamda bu cari açık yılsonuna kadar nasıl finanse edilecek? yeni swap anlaşmaları dışında ne yapılabilir ki?
    Ruslarla arayı bozmazsak belki doğalgaz ödemelerinde gecikmelerimizi tolere edebilirler. ya sonra?
    benim aklım almıyor...
    Yakıştıramadım bu yorumu.

Şu an o kadar kötü yönetiliyoruz ki, yeni gelen yönetim hiç bir şey yapmasın..kamu kurumlarına liyakat esaslı atamalar yapılacak, mb gibi kurumların işine karışılmayacak...hukukun ütünlüğü esas alınacak, kamu kaynaklı basına, kamu çalışanlarına, bürokrtlara baskı yapılmayacak densin.

dolartl 15 e iner, faizler de 50 filan olacak bu ortamda...enf. hızla 50 nin altına ineceği için, yavaş yavaş faizler de 50 den aşağı gelmeye başlar.

enkaz kaldığı doğru, ama bunların gidişi o kadar büyük bir moral etki yapar ki, 1-2 yıl içinde pek çok parametre düzelir...türkiyeye yabancı yatırım gelir...borsa dolar bazında 2 ye katlar 2 sene içinde.

yeter ki, sağlıklı bir devir teslim yapılsın...sağlıklı bir koalisyon hükümeti kurulsun.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yakıştıramadım bu yorumu.

Şu an o kadar kötü yönetiliyoruz ki, yeni gelen yönetim hiç bir şey yapmasın..kamu kurumlarına liyakat esaslı atamalar yapılacak, mb gibi kurumların işine karışılmayacak...hukukun ütünlüğü esas alınacak, kamu kaynaklı basına, kamu çalışanlarına, bürokrtlara baskı yapılmayacak densin.

dolartl 15 e iner, faizler de 50 filan olacak bu ortamda...enf. hızla 50 nin altına ineceği için, yavaş yavaş faizler de 50 den aşağı gelmeye başlar.

enkaz kaldığı doğru, ama bunların gidişi o kadar büyük bir moral etki yapar ki, 1-2 yıl içinde pek çok parametre düzelir...türkiyeye yabancı yatırım gelir...borsa dolar bazında 2 ye katlar 2 sene içinde.

yeter ki, sağlıklı bir devir teslim yapılsın...sağlıklı bir koalisyon hükümeti kurulsun.
    Neden yakıştıramadın dostum? benim vurgulamak istediğim yeni yönetimin doğru adımlar atma zorunluğu zaten. Onlarda doğru adımları atmazlarsa ihtimalini düşünmek istemiyorum. Ama umudumuz onların senin de saydıklarını yapacakları yönünde.
    mevcudun iyi bir şekilde ekonomiyi yönetemediği aşikar. değişim şart...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. 5te veri gelecek

Sayfa 826/1003 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •