Virüs havadan da bulaşmakta olabilir diye düşünüyorum.
Uzak Doğu ve Avrupa yayılma hızını düşünürsek .
Hadi Çini boşverin
Japon Kore Singapur vs nasıl korundular
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Virüs havadan da bulaşmakta olabilir diye düşünüyorum.
Uzak Doğu ve Avrupa yayılma hızını düşünürsek .
Hadi Çini boşverin
Japon Kore Singapur vs nasıl korundular
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
başkanlık sistemi değil vesayet rejimi var.. kuvvetler ayrılığı kalmadı.. problem çok..
işler akape nin ilk yıllarında da yürümüyordu (çıraklık, kalfalık dönemleri ) , sözde ustalık döneminde de yürümüyor..
bariz gerçek.. nedeni sistem değil , siyasal islamcı zihniyet..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bu maskeyi bu gün takarsin yarın takarsin ömür boyu takamazsin bu griplebir gün karşılaşma olacak hatta bunun üzerine çıkacak covid 19 olur 20 olur ama bundan daha kötüsü olur. Bu hastalık yinede Çin'den yada Hindistan dan çıkar otu boku yiyen onlar. Ha bu testin gerçek doğru yapılmasi PCR cihazı ile olur oda çok pahalı bizde bu cihazın yerli kiti yoktur. Çünkü cihaz yabancının hızlı test yada başka testin güvenirliği de PCR göre daha düşüktür.
İşten anlayan damat mi tarım bakanı mi ulaştırma bakanı mi bakanları say desem hepsini sayamazsin. Bu kadar yetki yarın bir vatan haininin eline geçsin görürüz ne olduğunu o zaman da ağlarsın. Kaldiki bir seçim uğruna ülke bölündü ülkenin yarısı birbirinden nefret ediyor.
damat konusunda anladığım kadarıyla koyu akapeliler bile dert yanıyorlar..
ama kendinize sorun.. "dünya lideri" nerdeyse herkesin üzerinde ittifak ettiği bir konuda neden böyle bir tutum içinde..
sorumlu hep başkası nasılsa, ama direksiyondaki şöförde zihniyet açısından sıkıntı yok mu?
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri