-
Yatırım proğramı yanlış değil tabi, devletin desteklediği pastadan yararlanmak gerekirdi. Yalnız daha evvel, 3-4 ay öncesi geri alımı başlatmak lazımdı.
-
Şimdi yapılması gerekeni hatırlatayım; Vakit kaybetmeden, Pazarlama ile birleşmek için gerekli çalışmalara ivedi başlayınız.
-
Mağazalaşmaya önem veriniz, Her ilde 1, Her büyük şehirde 10, Her mega şehirde ise 25, toplamda 250-300 mağaza açmak gibi bir hedef konulabilir.
-
Zaten Mağazalaştığınızı biliyorum, fakat yetersiz sayıda, daha agrasif büyümek gerekir diye düşünüyorum.
-
Bunların hepsini elbette siz de düşünüyorsunuz, şüphem yok, fakat uygulamaya bir an önce koymak lazım. Özellikle de Pazarlama ile birleşme konusunu vakit kaybetmeden gerçekleştirmek lazım.
-
Piyasalar kötü, önümüzü göremiyoruz, size hak veriyorum. Fakat ne olursa olsun risk alınıp, bazı adımlar atmak gerekiyor. Tekrar ediyorum özelllikle pazarlama ile birleşme konusunu ciddi olarak masaya yatırıp müjdeyi yatırımcılara vermek lazım. En azından bunu yapalım ki, şirketi sevenlerin sayısı artsın. Yatırımcıların yüzü gülsün. İlk adım bu hamle ile başlamalı.
-
Yazacaklarım şimdilik bu kadar. Bilanço gelince bir değerlendirme yaparız inşallah. Son olarak Silver-Can şirketine, sevgili arkadaşlarıma ve tüm yatırımcılara hayırlı ve bol kazançlar dilerim.
Saygılarımla,
-
Değerli katkılar için sağol varol izci dostum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri