Sayfa 828/1007 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Viop XL

1. Conilerin palası kamyondan atladı
    Hamdım Piştim Yandım

2. GARAN bilanço açıkladı diğerleri açıklamadı. Aşağıdaki bilgiler doğru ise GARAN, VAKBN ve HALKB ile nerede ise aynı PD/DD değerinde.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Conilerin palası kamyondan atladı
    Bence iblis sevdiği adamlara önceden tüyo veriyor, bize de ters manyal veriyor.

4. Cakacaklari en fazla 2250/2300 arasi daha sonrası yine yukaari sonra aşağı...zirvede sindirme.. Eylül e kadar böyle zigzagli yatay. Sonrası yine fizan... Böyle ele verme mi olur? Galip ten öğrensinler sağlam cakislari. tırıviri hareketler..
    Spot içindir soylemim

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    2648 i görmek gerekli bu değer bir yöne sonlanma yapar illaki ve bu tekerrür trend olur,

misal pozdayız ve shortuz senin gibi, yukarıdan geldi 2648.43 e aşağı vurdu ki (bu yarın büyük olasılıkla olabilir) kırdı indi altına, döner bu değer üstüne bir back test yapar diye düşünüyorum,

yaptı diyelim,.. back test sonrası tekrar 2648.43 altına inerse çıkmadığı kaldığı müddetçe short tut, çıkarsa üste kalırsa şayet short stop yada short strateji, short poz azaltıp daha yukarıdan yenileme manasında

hep olasılık, biz hamleyi/hamlesini bilemeyiz, sadece değeri biliyoruz, hamle ve kademe onun,..değer, rakam, sistem bizim

2648.43 düz yelpaze
    2592.79 ters yelpaze,

bu iki değer den birinde yukarıda ki senaryo gerçek olur,..

2648-2592=56 puan fark var ikisi arasında, eski puanla 5600 puan
    aralik vade kahrolasi vadenin yaptigi puştluğa kalsak işimiz zor..meret vade inadina yuksekte tutmak istiyorlar ama insallah ishal olup bezlerinden taşar...dedigin seviye gunlukte mi saatlikte mi hangisi back test diyorsun ya..? open thee doooor open the dooorr come back jackk yarin vome back jack diye bagirsa da titanic batsin beaa

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Conilerin palası kamyondan atladı
    arka tekerleeen arasinda pastirma olsun eccuk..

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence iblis sevdiği adamlara önceden tüyo veriyor, bize de ters manyal veriyor.
    Piyasalar iplisssin kontrolünden çıktı muhtemelen o da sağa sola bakınıyor olmalı
    bizim için farketmiyor zaten ariston abi felek boyuna vurdu fakir geldik fakir gidecez

Şırıl şırıl şırıl su sesi kıtır kıtır kıtır para sesi ve cıvıl cıvıl cıvıl kadın sesini sevmeyen yoktur
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasalar iplisssin kontrolünden çıktı muhtemelen o da sağa sola bakınıyor olmalı
    bizim için farketmiyor zaten ariston abi felek boyuna vurdu fakir geldik fakir gidecez

Şırıl şırıl şırıl su sesi kıtır kıtır kıtır para sesi ve cıvıl cıvıl cıvıl kadın sesini sevmeyen yoktur
    Malesef fakirlik bizim hücrelere kadar girmiş, para gelse de ondan kurtulmak zor. Ne yapacağını söylemeden para gelmesi zor, önce proje sonra para deniyor muhtemelen.

Sayfa 828/1007 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •