THY 3 çeyrek te endeksi sürükleyiceni düşünüyorum .( jöleli)
krdmd , eregl, kozal ( jöleli )
Petkm , tuprs aynı şekilde beklentisinden dolayı .
E bu yabancıla 1 ,2 milyar dolar satış yapmış bunlar gelmeden borsa bir yere gitmez bunların canıda , malı da değerlidir ortalık sakinleşmesi gerekli .Tahta larda saatliklerle masa ya oyuncu çağrılıyor , günlükler bozuk , şimdi haftalıklar bu süreçte düzeltmesi yapacak bu gitgellerle iyi tahtalar da yeniden göstergelerde dipler den dönüş görüp trend yakalamak gerek .
İşte esas olan MALİYET olacak .
Yeni hikayemiz kısa vade ne olur hükümet burdaki papazı verir , oradaki Hakan fidan ve halkbank la ilgili en hafiften sıyrılır bankalar üzerinde yeni hikaye olur belirsizlik kalkar.
Garanti ve Akbank ın %-4-5 arası serbes satış yaptılar.
Şimdi bugun garanti %+4 da neyi satın alıyorlar .
Bilanço açıklanmış , seçim zamanı ,belisizlik hakim,
ABD senetosunda 3 kişi F35 yeni yapılan uçaklar için yaptırım uygulayalım diye dilekçe vermiş vs vs vs
Ne olduda bugun alıcağı tuttu %4 yapanların.
Pazartesi salı da düştünmü basit mantıkla kar realizasyonu diye geçiyor
Bize yeni hikaye lazım şuanki konjöktörde sadece kedi zıplaması olarak kalır ataklar , çoğu tahtada göremezsiniz.Testereye devam gerçek alıcı gelene kadar.
ABD tahvil faiz lerinde olsun gözünüz 3.03 vurup geri geldi .
Aşağıda güç toplayayıp yeniden 2013 den beri değmediği zirvelerinde kalıcı olmaya başlarsa ,
bizim borsa ya sıkıntısı da olur.
Şimdi ABD borsaların da teknoloj hisseleri güzel karlar açıkladı şimdilik herşey bilanço zamanı süt liman ,
Manyağın bir twittine bakar ortalaığın karışması![]()
ben hizli bir yukari düzeltme bekliyorum endekste.
Dolar bazli grafiklere baktiginizda, haftaliktaki TOBO cok göze carpiyor. Cift omuzda da cift Dip var.
Dövizde bugünkü düsüs ve beraberinde endeksteki toparlanma Dolar bazli Endeks grafiginin dönüsünü sagladi.
28.000 $ a kadar bir düzeltme bekliyorum. Orayi kirarsak bir 1.500-2.000 $ daha gideriz gibi gözüküyor.
Asagida grafikler
![]()
[QUOTE=Smiling Face;2078695]ben hizli bir yukari düzeltme bekliyorum endekste.
Dolar bazli grafiklere baktiginizda, haftaliktaki TOBO cok göze carpiyor. Cift omuzda da cift Dip var.
Dövizde bugünkü düsüs ve beraberinde endeksteki toparlanma Dolar bazli Endeks grafiginin dönüsünü sagladi.
28.000 $ a kadar bir düzeltme bekliyorum. Orayi kirarsak bir 1.500-2.000 $ daha gideriz gibi gözüküyor.
Asagida grafikler
https://hizliresim.com/nOn4kg
https://hizliresim.com/VrdjAV
Yer İmleri