Artan

15,53 9.99 12:31
19,96 9.97 09:55
26,92 9.97 12:39
269,50 9.96 12:37
117,10 9.95 12:31
Artan Hisseler

Azalan

35,82 -10 12:38
32,40 -10 12:39
154,30 -9.98 12:36
168,80 -9.64 12:30
79,00 -7.6 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

3.772.251.651,76 12:39
2.833.563.189,25 12:39
2.519.068.546,60 12:39
2.398.455.136,82 12:38
1.917.685.220,84 12:39
Tüm Hisseler
Sayfa 83/191 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 1549 madde; 657 - 664 arası.

Konu: AVGYO - Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İllim ustat!Bütün bu robotlara acaba spk nin hisselere uyguladığı yasaklar(vtb, açığa satış yasağı, tek fiyat işlemi) için bir tedbir algoritmasi yüklenmiş midir? Ya da bu tedbirleri fırsata çevirmek için (hisse toplama, dağıtma) de algolari kullanabilirler mı?
    Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...

Alıntı Originally Posted by yaanasip Yazıyı Oku
    İllim ustat!Bütün bu robotlara acaba spk nin hisselere uyguladığı yasaklar(vtb, açığa satış yasağı, tek fiyat işlemi) için bir tedbir algoritmasi yüklenmiş midir? Ya da bu tedbirleri fırsata çevirmek için (hisse toplama, dağıtma) de algolari kullanabilirler mı?
    ustad benim görüsüm robotlar isterse hic bir zaman spk radarina girmez. cünkü robotlarin emirleri salise bakimindan gercek ky. emirlerinden cok daha öncü ve hizli. lakin istenirse robotu manipule edebilir birisi yada birileri; robotu manipule edecek tek güç robotun sahibi olan tahta yapicidir :) bana göre bilincli olarak işini gördükten sonra radara yakalaniyor olabilir tahta yapici. bununda tahta yapiciya kar saglayan bir sebebi olsa gerek; ya tahtayi dinlendirecek ya da baski yaparken isini kolaylastiracak bir rol atfediyordur, bilemiyorum ama isine yaradigini dusunuyorum.
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. Bütün yollar tahtanın sahibine çıkıyor orası kesin :) demek ki spk nin yakalayıp para cezası veya işlem yasağı getirdikleri bir yerde yanlış yapmislar:kahkah:
    Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...

Bu haftaki olasiliklar

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. sanki a1 deki oyuncu 1.18 ile 1.19 arasında dominant durmaya çalışıyor gibi geldi..tek kademenin peşine düşmüş gibi... y.t.d.

6. sayın hocam(ilim) sık sık bu siteye girip değerli fikirlerinizi okuma niyetindeyim,bizleri değerli görüşlerinizden mahrum etmeyin,,..selam ve saygılarımla.......y.t.d.

Alıntı Originally Posted by docktor4462 Yazıyı Oku
    sayın hocam(ilim) sık sık bu siteye girip değerli fikirlerinizi okuma niyetindeyim,bizleri değerli görüşlerinizden mahrum etmeyin,,..selam ve saygılarımla.......y.t.d.
    ustad grafikleri gorebildigim kadar eksi arti guncelleyerek paylasmaya calisiyorum. zaten gerisi olan veri bilgisi. sizinde farkli fikirleriniz olursa paylasin mutlaka faydalanalim

Yanimda pc yok o nedenle sabahki grafik uzerinden bir gun sonu degerlendirmesi yapalim...1.4xdan 1.10a gelen düşüş trendi yeni bir yukselis kanaliyla AL vermisti. yükselis kanalinin dip cizgisine carpa carpa ufak ufak yukselis surdu gecen hafta. bu sabah ki grafikte yukselis kanali saatlik dibi 17 olarak gorulmustu. 19/17 arasi tehlikeli bolgede gecirdi gunu fakat dip cizgiye 17ye degerek carpma yerine grafigi zamansalligi kullanarak uzatip, zamansalliktaki yeni cizgi dibi olan 18 e degerek gunu sonlandirdi. yani galipcim günü 1.10dan gelen saatlik yukselis trendinin dib cizgi noktasinda kapadi. ve sat sinyali olusturdu. sat sinyali ayi tuzagi mi gercek bir ayi yuklenmesi mi olacak yarin anlicaz. eger 17ye degerse yarin satislar 1.10 dogru hizlanabilir. Biraz rahatlayabilmemiz icin tahta 19 un uzerine kendini atmali ve 26 ya yonelebilme. bakalim ne olacak. bu gun zurnanin zirt dedigi noktada kapadi robotlar. Avgyo da kagidi ve teknigi neden bukadar ince ayar kasiyor ilginç. genelde rodeo yapmayi seven galip avgyo da utanmasa 5dklik grafiklerle ugrasacak :)

grafikteki sari bolge bu gunu zamansallikta 17ye degmeden 18 cizgi dibine kadar surukledigi manzara...

Sayfa 83/191 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •