Sayfa 83/416 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 3325 madde; 657 - 664 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. kağıt fiyatları bildiğim gittikçe artıyor...bu artış hem stokları değerlendirir hem de kar marjını olumlu etkiler...türkiyenin kağıt ihtiyacının çok büyük bir kısmı ithalattan karşılanıyordu...yani fiyatınız ve kaliteniz iyi olduktan sonra mal satamama gibi bir durum olmaz..alka geçmişten hatırladığım kadarıyla kendi elektirik enerjisini dahi üretiyordu..buda maliyetlerini düşürüyordu...alka karlılığının artarak devam ediyor olması güzeldir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bakıyorum her hisse son 20 günde çok güzel çıktılar...ama bu güzel gariban yerlerinde çakılmıştı...buna eski bir hissem olarak gönlüm razı olmadı...bu kaliteli hissenin yeri burası değil...daha 2016 yılında 4,17 lerden almış 6,30 civarlarından satmıştım...o vakit ki karı bu yıldan çok daha azdı...şimdi büyümüş büyümüş ama fiyatı yerinde kalmış...:kahkah:
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. alka 4,23 ün üzerinde kalarak galiba teknik olarak da düşenini yukarı kırmış oluyor...aha şimdi hisse 4,28 i görüp şu dakikada 4,26 da işlem görüyor...bu aralar teknikçiler de temelciler de saldıracaktır...hem de vampirler gibi..:kahkah:

Sayın Keko ben sizden 2 gün önce gelmişim.

5. saldırın beyler hücuuummmmmmmm ytd

6. hadi artık be haydeee

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    alka 4,23 ün üzerinde kalarak galiba teknik olarak da düşenini yukarı kırmış oluyor...aha şimdi hisse 4,28 i görüp şu dakikada 4,26 da işlem görüyor...bu aralar teknikçiler de temelciler de saldıracaktır...hem de vampirler gibi..:kahkah:
    sanırım düşen 4.25 ve üzeri kılıyor günlük kapatması şart ama ytd hayırlısı

Eli mahkum gidecek.

Sayfa 83/416 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •