soru: 2019 mayıs ayında nasıl bir gelişme oldu ki HİSSE SENEDİ YOĞUN FONLARA sihirli bir el değmiş de yönlerini uzaya çevirmişler?
mevzuat filan mı değişti?
soru: 2019 mayıs ayında nasıl bir gelişme oldu ki HİSSE SENEDİ YOĞUN FONLARA sihirli bir el değmiş de yönlerini uzaya çevirmişler?
mevzuat filan mı değişti?
ak portföyün aes petrol fonunda alım yapan var mı son zamanlarda
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Herkese merhaba. Uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyordum, üye olup çorbada benim de tuzum olsun dedim. Katı bir mevduatçı olarak (birikimimin büyük çoğunluğu halen mevduatta) buradaki değerli insanların yorumları sayesinde kendi sepetimi oluşturmaya başladım.
Birkaç sayfa geride TDG mevzusu geçmiş, ben de aynı durumu yaşamıştım. Fonun izahnamesinde alım-satımın 5000 adet ve katları şeklinde yapıldığı ayrıca belirtilmiş. TDG alacağım zaman o günkü fiyatına %1 falan ekleyip 5000 adedin katlarına göre oranlayarak talimat giriyorum. Bu sayede daha küçük bir iade meydana geliyor.
Fon işlemlerimde Vakıfbank kullanıyorum. Kendi fonları hariç hiç adet ile alış girmedim, hep tutar girdim. Herhangi bir marj uygulanmadan alış yapıyor.
önce bi anlaşalım sonra konuya devam edeceğim
adın her ne olursa olsun
julia luthor
happy
jimmy69 yada her ne haltsa bi önemi yok
arkadaş erkekmisin dişimisin önce buna karar verelim
senin jimmyy olduğun gün gibi aşikar
ister oyum de ister o değilim de
önce cinsiyet
hanımefendi gibi mi konuşalım beyefendşi gibi mi
sonra BORA YAŞAR ın durumlarına düşmeyelim
bayana sövdü diye kıyamet kopmasın
yalnız bauyansanda jimmy iken yaptığın bel altı espirilere yazdığın fıkralara benim diyen erkek parmak basamazdı
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri