Gğnaydın, dün bir çorba parası verir diye girmiştim maşallah kuzu parası verdi. Bayram harçlığı da çıktı. Herkes karlı çıkar umarım. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Gğnaydın, dün bir çorba parası verir diye girmiştim maşallah kuzu parası verdi. Bayram harçlığı da çıktı. Herkes karlı çıkar umarım. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Brezilyalılar in niyeti galiba halka arz ile verdiği parayı misliyle geri almak,burdan satsa % 100 kazanacak...
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana sorsanız bu kademelerden alınırmı
Ben almam. 20 ye kadar duzeltme yapması gerekir
Ayrıca 20 üzeri kısa vadeli yatırım burda olmaz.
Kisisel görüşümdür. asla yatırım tavsiyesi degildir
Evet,200 milyon yıllık gelirse 20 tl normaldir,ama ben bunun bir strateji olduğunu düşünüyorum.belki24- 25 te olur..
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz vermeli demeniz doğru olur zira sermaye düşük
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Tam 1 yıl önce 2 TL den verdiğim BANVİT i bu gün 22 TL olarak görünce çok hüzünlendim. Kağıdın iyisini zamansız vermişim.
Bana biraz düşük hacimle hisse topluyorlar gibi geldi. Bilançoyu inceledim 3 kattan fazla artış var ama zaten hisse potansiyel fiyatına satıldı diye düşünüyordum açıkçası. Malum 2 liradan 23 liraya geldi 1 10 ayda bu açıdan baktığımızda. Çok sağlıklı bir analiz yapacak seviyede değilim özel bir durum olduğu için.
Dün 17.90da devre kesici girdiğinde almaya çekindiğime pişman oldum yine de.
~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~
Yer İmleri