Sayfa 83/1003 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Aselsan ın rasyoları ucuz değil ama bu bilanço döneminde diğer gelenlere göre iyi bilanço getirmiş... Tabi fiyatlama iyiye de kötüye de genelde acımıyor..

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Karanlık odada yukarı alış ve sonrasında viopta uzun bir yeşil mum beklentim ..bakalım ne olur ..

Şimdi 10632
    Ben de 560 altına bir fitil beklerim..gece olmazsa yarın..sonra tepki..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aselsan ın rasyoları ucuz değil ama bu bilanço döneminde diğer gelenlere göre iyi bilanço getirmiş... Tabi fiyatlama iyiye de kötüye de genelde acımıyor..
    Bu enflasyon muh,nedenyle geneli öyle ama faydalananlrda var, mesela bnvt hocam
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Onu da bokunu çıkardılar, ilk üç çeyrek şimdi kalkmış mesela uygulama, sene sonu varmış
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Genel af üzerinde çalışılıyormuş, oh mis adım adım ğidiyiik

6. Bozkurt dayu kırmızı dona bazı mesajlar şeyapınca ne oluyor deyü baktımdı..
    meğerse katırcı emmi arkadan fotoğraf çekmiş..
    kırmızı don ve anahtar..valla anlamlı olmuş..
    anahtar bozkurt dayu ile aramızda..bu demektirki 8500 kapısının kırılmasını arabadaki ekip gibi bozkurt dayu da çok istiyor emme benim gibi kararlı deeller..çünküm anahtar saklı..ama bozkurt dayuya fısıldamışımdır..boşuna yamacımda durmuyor..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku

Hayırlısı olsun bakalım..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu enflasyon muh,nedenyle geneli öyle ama faydalananlrda var, mesela bnvt hocam
    Aktiflerini borç ile finanse eden şirketler enflasyon muhasebesinden kazanç sağlıyor. Yani özsermayesi düşük olanlar.

Banviti. İncelemiştim. Marjları iyi olan bir şirketti ve fiyatladı da..
    Sektör hastalığa karşı aşırı kırılgan olduğu için ben pek bulaşmam..

8. çok sevinçliyim..altının da boynunu furduk..faizde para pul olucuydu..
    birkaç hafta düşerse yerine koyacaz inş..günlüklerin nihayet ertelemeye rağmen boynu düştü.
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 83/1003 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •