Artan

99,00 10 15:21
134,20 10 15:21
375,00 9.97 15:21
1.456,00 9.97 15:16
178,70 9.97 15:21
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 15:21
520,00 -8.53 15:21
57,05 -6.48 15:21
124,00 -4.62 13:55
92,55 -4.59 15:21
Azalan Hisseler

İşlem

21.442.027.149,10 15:22
19.857.191.424,75 15:22
16.363.894.448,86 15:22
12.906.392.922,64 15:22
12.801.207.455,10 15:22
Tüm Hisseler
Sayfa 83/155 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon
Arama sonucu : 1256 madde; 657 - 664 arası.

Konu: ASYAB - Asya Katılım Bankası A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. T.C.
    İSTANBUL 1. İFLAS MÜDÜRLÜĞÜNDEN
    SIRA CETVELİ İLANI
    DOSYA NO : 2017/14
    MÜFLİSİN ADI SOYADI : ASYA KATILIM BANKASI A.Ş.
    SİCİL NO :İstanbul-353195
    Müflis şirket hakkındaki alacak ve istihkak iddialarının tahkik ve tetkik işlemi bitmiş, İİK'nun 206 ve 207. maddeleri gereğince düzenlenen alacaklılar sıra cetveli incelemeye hazır bulundurulmuştur.
    Sıraya ait şikayetlerin ilan tarihinden itibaren 7 gün içinde İstanbul 12.İcra Mahkemesi Hakimliğine, alacağın esasına ve miktarına ilişkin itirazların ise ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili Ticaret Mahkemesine İİK'nun 235. maddesi hükmüne göre yapılması gerekir.
    İİK'nun 232,234 ve 235. maddeleri gereğince ilanen tebliğ olunur. 28.05.2018

Süreç aynen işliyor arkadaşlar

2. İİK'nun 235. maddesi ise itirazda herhangi bir sahtekarlık yapıp süreci sabote ederseniz 3 yıldan 7 yıla kadar hapiş diyor. fetöşlerin en güzel yaptığı şey, süreçi sabote etmek, kaos yaratmak, takiye yapmak, dini duyguları sömürerek menfaat sağlamak, uygun ortam olursa zina yapmada herhangi bir sıkıntı yok bunu da kameraya çekip şantaj yapmak v.b.

3. Murat bey değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz. Benim anlayamadığım A grubu hisselerinin neden öncelikli olduğu. A grubu degil mi mantık olarak bankayı iflas ettiren. Devletin biz ky yi koruması gerekirdi diye düşünüyorum. En azından esit öncelik verilmesi hakkaniyetli olurdu gibi. Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Murat bey değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz. Benim anlayamadığım A grubu hisselerinin neden öncelikli olduğu. A grubu degil mi mantık olarak bankayı iflas ettiren. Devletin biz ky yi koruması gerekirdi diye düşünüyorum. En azından esit öncelik verilmesi hakkaniyetli olurdu gibi. Ytd.

a grubu olması önemli değil şu sebeple bunları tamamına yakını fetodan ceza davaları devam ediyordur buda bizim için avantaj ama davalar çok uzuyor işimiz zor bakalım hayırlısı

5.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Murat bey değerli bilgileriniz için teşekkür ederiz. Benim anlayamadığım A grubu hisselerinin neden öncelikli olduğu. A grubu degil mi mantık olarak bankayı iflas ettiren. Devletin biz ky yi koruması gerekirdi diye düşünüyorum. En azından esit öncelik verilmesi hakkaniyetli olurdu gibi. Ytd.

Alacak masasında a gurubu mu yoksa biz mi öncelikliyiz bilmiyorum belkide birlikte verilir. ama a gurubunun % 80 nine devlet el koydu zaten. bu konuda bilgisi olan arkadaş varda bilgilendirirse seviniriz.

6. bu yeni haberde
    T.C.
    SIRA CETVELİ İLANI
    uyap alaçklı listesinde ise
    1.İFLAS DAİRESİ 2017/14 dosya no aynı birinde müdürlük diğerinde dairesi diyor inşallah ikiside aynı kapıya çıkıyordur bir başka sitede alaçaklılar listesi açılmıyor diye yazılmış haber düştükten sonra yogunluktan olabilir su an açılıyor parmagımı aşagı oka bastım tam listenin sonuna 1.dk vardı.hepimiz için inşallah hayırlı olur birde hala biz alaçaklı degiliz diyorlar bir zamanlarda hissemiz var ortagız diyorlardı...... ben hisse alaçaklısıyım listeye ilk hafta kayıt yaptırdım o günden beri beni arayıp birşeyler söylemedikleri gibi listede den ismim hep yazılı başvuru süresi ile ben bir haber bulamadım şu gun son ve ya uzatıldı vey bitti diye en garantisi hafta sonu listede yeni kişiler ismı yazılır ve ya yazılmazsa belli olur

7.  Alıntı Originally Posted by alicingifeli Yazıyı Oku
    bu yeni haberde
    T.C.
    SIRA CETVELİ İLANI
    uyap alaçklı listesinde ise
    1.İFLAS DAİRESİ 2017/14 dosya no aynı birinde müdürlük diğerinde dairesi diyor inşallah ikiside aynı kapıya çıkıyordur bir başka sitede alaçaklılar listesi açılmıyor diye yazılmış haber düştükten sonra yogunluktan olabilir su an açılıyor parmagımı aşagı oka bastım tam listenin sonuna 1.dk vardı.hepimiz için inşallah hayırlı olur birde hala biz alaçaklı degiliz diyorlar bir zamanlarda hissemiz var ortagız diyorlardı...... ben hisse alaçaklısıyım listeye ilk hafta kayıt yaptırdım o günden beri beni arayıp birşeyler söylemedikleri gibi listede den ismim hep yazılı başvuru süresi ile ben bir haber bulamadım şu gun son ve ya uzatıldı vey bitti diye en garantisi hafta sonu listede yeni kişiler ismı yazılır ve ya yazılmazsa belli olur
    listede isminiz görünüyorsa bir sıkıntı yok demektir bn masaya başvurmadığım için listede ismim yoktur ama bana hisseleriniz kayıt altına alınmıştır diye yazı gönderdiler. bence önemli olan o listede kaç kişi sizin gibi hissesi olup da kayıt yaptırdı, kaç kişi ticari alacaklı olarak kayıt yaptırdı.
    alacak kaydı için başvuru süresi ile ilgili ilk cümleyi okursanız tamamlandığını anlarsınız, itiraz içinse 28 mayıstan itibaren 15 gün verilmiş yani 11 haziran bitiyor. hisselerin kayıt altına alınması devam edebilir çünkü zaten mkk da kayıtlar mevcut, hisse sahiplerinin başvurusunu iki adres de kabul etti. keşke tüm hisse sahipleri icraya değilde ümraniye adresine başvursalardı da diğer alacaklıların sayısını öğrenseydik.

8.  Alıntı Originally Posted by murat3244 Yazıyı Oku
    listede isminiz görünüyorsa bir sıkıntı yok demektir bn masaya başvurmadığım için listede ismim yoktur ama bana hisseleriniz kayıt altına alınmıştır diye yazı gönderdiler. bence önemli olan o listede kaç kişi sizin gibi hissesi olup da kayıt yaptırdı, kaç kişi ticari alacaklı olarak kayıt yaptırdı.
    alacak kaydı için başvuru süresi ile ilgili ilk cümleyi okursanız tamamlandığını anlarsınız, itiraz içinse 28 mayıstan itibaren 15 gün verilmiş yani 11 haziran bitiyor. hisselerin kayıt altına alınması devam edebilir çünkü zaten mkk da kayıtlar mevcut, hisse sahiplerinin başvurusunu iki adres de kabul etti. keşke tüm hisse sahipleri icraya değilde ümraniye adresine başvursalardı da diğer alacaklıların sayısını öğrenseydik.
    Nasıl başvuracağız nereye başvuracağız hisse sahipleri olarak?

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 83/155 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •