Sayfa 830/1003 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Viop XLII

1. Yazdığımız emirlerle benide short giyenler gruuna soktu. Ben shortla korkuyom çıkartırım 5-10 puanla.

2. Kemerleri bağlayın demiştik

3. Palam işini bilir..

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın dayucuğum, bende bugün akşam pazarı ucuzluğu beklemiyorum, hergün pazar olmaz. haftanın 2 günü kırmızı en fazla, biri dündü muhtemelen diğeride cuma olur.
    Tam düşündüğüm gibi oldu, akşam pazarı ucuzluğu yabmadılar, geriye iki gün kaldı... ya perşembe akşam pazarı ucuzluğu olur yada cuma akşamı, benim tahminim cuma
    bakalım analiz tutucak mı
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
    benim maliyete yakın durma palacım, tedirgin oluyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bekliyoruz....9. posta short açılmasını...

Para sorun değil. FED kadar zenginlik var..

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok çelişkili yorumlar, yeni yönetim hem enkaz devralacak hemde yılanoğlu düşecek!!
    nasıl olucak bu iş, mb nin kasa boş değil mi yoksa

Seçimden sonra iktidar değişince Bistte yılanoğlu bazlı yeni dip beklediğim doğrudur. Asıl o gün kral ın çıplak olduğunu görücez, bunlar enflasyonu falan güzel gizliyor, akcay ın dediği gibi doğal gaza yüzde200 gıdaya yüzde300 ona buna yüzde250 zam gelsin ama ne hikmetse enflasyon yüzde 76 olsun.
    Niye ki?!

2001'i hatırla kemal derviş programıyla yılanoğlu 1.700'lerden geri gelmedi mi? Stabilizasyon ve yeniden yapılanma programı (artısı eksisi var ayrı tartışmadır) ilan edildiğinde şimdikinden daha kötü olmasa bile yine de enkazdı..

7.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    Sıfırı da 15-20 bin aralığında gördüğüm kadarıyla buradan gönüllü 10 kişi bile bulunsa çözülebilir tek başına üstlenen olmazsa insanın wc ihtiyacı için yoldan geçecek birilerini beklemesi üzücü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yemekci abi yardim edeceğim dedi üç beş arkadaş da yardım ederse ve bunu İstanbul dan alıp Antep'e kargolarsa bu iş tamamlanır. Parayı vermek tek çözüm değil birinin bunu İstanbul dan alıp kargolarsa neticelenir

8. Benim düşüncem;

ABD bir dönem daha mevcut iktidar olsun derse borsa yükselir dolar düşer, yeni iktidar gelsin der ise durum farklı olur.

İş adamının 500 milyar doları varmış, iktidar değişir ise gelir, gelse şimdiye kadar gelirdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 830/1003 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •