Sayfa 830/1004 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Viop LV

1. Haftaya en geç cuma Kardemir hareketleneilir 1,5 sene önceki fiyatlarda olabilir. En çok Karabük'de var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. mesela artık ŞİŞECAM 90 tl lere varmalı bu 17 bine olacak endeksle mumkun thy 900 tupras 280 pegasus 2 bin
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Normalde cebindeki 1000 tlden her gün 1,5 TL faiz kaybı var gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    REİS ALMA SU UYUZ ESEGİ bazı kagııtlar defterden silindi ŞİŞE THY vs alsaydn
    Kar gördünnü hemen yapıştıracam lemur abi nikah kıymak için almıyoruz, herif coştu
    Yazıl tabana diyo
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Normalde cebindeki 1000 tlden her gün 1,5 TL faiz kaybı var gibi.
    Mevduatta 53 ler konuşuluyor..Yan tahtalarda çözülme var ..
    Güzel bir portföy yapmak lazım onlardan ..
    Sanki yılın 2.yarısı onlarda güzel hareket olacak..
    Grafikleri satış yedikçe çanak yapmaya doğru gidecek gibi..

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    41.44 den tkfen aldım bende herif hemen müşteri görğnce sevincinden tüm malı toptan satılığa çıkartmaya karar vermiş gibi bi hareketler içine girdi, napim bende 41.34 de bi post daha yazıldım
    Bence gün içi minimum alım aralığı %0,5 olmalı 41,24 daha mantıklı idi.

7. emrah arkadaşımız ile işim bitti...emlakçı arkadaşımız sırada...eğer uzatırsa ben de uzatırım...uzatırsa ve bana laf koymaya kalkarsa aynı şekilde cevap veririm...laf koymaya çalışmaz ise siz sağ ben selamet yoluma giderim...bu arada bu forumda biraz daha kalırsam çok sevecem ve ayrılamayacam görünüyor....

bu son yorumum olabilir de olmayabilir de buna emlakçı arkadaşımız karar verecek...saygılar ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence gün içi minimum alım aralığı %0,5 olmalı 41,24 daha mantıklı idi.
    Bu işin mantığı yok ariston abi,
    Geçen bi hissede yine böyle bi alım yaptım tahtaci zınk diye 2 gademe indirdi fiyatı sonra ben yine aldım 2 gademe daha indirdi, herife gıcık oldum ben aldım o indirdi derken tabana yapıştı kaat, şaka gibi ama gerçekten oldu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 830/1004 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •