Sayfa 831/1527 İlkİlk ... 3317317818218298308318328338418819311331 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    THY kanatlandı -2 den artı 3 é millet parayi boyle götürüyor işte biz bakıyoruz mecburen
    Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

12 Şubat 2019 tarihinde Gazete Duvar ve Cumhuriyet Gazetesi internet sitesinde çıkan haberde, Ortaklığımızın İstanbul Havalimanı'na hissedar olacağı ve ciddi bir borç yükünün Ortaklığımıza devredileceğine dair ifadeler tespit edilmiştir.

Bahsi geçen haber gerçeği yansıtmamakta olup, İstanbul Havalimanı'na ortak olmaya ilişkin Yönetim Kurulu'muzun herhangi bir değerlendirmesi ve kararı bulunmamaktadır. Ortaklığımız, operasyonlarımızın sorunsuz devam edebilmesi için İstanbul Havalimanı'na geçiş sürecine ve mevcut filo büyümesi ile ilgili yatırımlarına odaklanmış durumdadır.

THY Yönetim kurulu açıklaması ve hissede hızla toparlanma...!!!

KOZAA GÜNLÜK SİSTEM

4.  Alıntı Originally Posted by UZMAN Yazıyı Oku
    THY kanatlandı -2 den artı 3 é millet parayi boyle götürüyor işte biz bakıyoruz mecburen
    Bizde bekliyoz aval aval..Paramızla rezil olmak buna denir...

5. Endeksi bile yeşile döndürdü keşke bizde böyle eksi 2 den artı 5 lere geçsek sonrada haberi yalanlasalar büyük kağıtlara yaradı

6.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    KOZAA GÜNLÜK SİSTEM
    Hocam,5.15 de dururlar inşallah..Bence zor ama hayırlısı bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Ektekini paylaşmıştım birkaçgün önce üstad.. göz göre göre 3 şelalem hamdolsun [emoji23][emoji23] bukadar basit bir datayı algılamamak ya da algılamak istememek sadece bana özel değil eminim.. yazık oldu 3 kere aynı şey insanı hissislestiriyor..geleceğinde sorun yok hatta beklenti gerçekleştiğinde kağıtta olmayanlar mal almaya fırsat bulamayacaklar ama bu kadar bariz bir gostergeyede uymamak diyecek laf yok...
    Kozal da da benzer durum izlenimim var 8 aydır kirmadığı desteği aynı şekilde asagi kırdı çok iyi takip etmek lazım sonrasını..

Önceki paylaşımim

Sonraki paylaşımın

Kendim çizıyorum kendim uymuyorum
    Hocam bunlar göstergelerin bile a.na koydular.Şu rsı ye bakarmısın ne zamandır 30 un altında.aha önce böyle birşey göremiyorum geçmişinde bu kağıdın...Geçmişini s.kt.ğ.m.n kağıdı...

hasta etti beni...Psikolojim bozuldu 10 gündür vallahi..

8. Yürrrüü be aselim. Pasta lazım var mı elinizde kim alıyor mery devam mı

Sent from my iPhone

Sayfa 831/1527 İlkİlk ... 3317317818218298308318328338418819311331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •