Sayfa 831/1003 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Viop XLII

1. Arkadaşlar İstanbul da iki tane uygun hasta taşıma lifti var. 6500-7500 TL aralığında 4500 TL olana mesaj atamıyorum bu konuda yardımcı olacak varmı organize edebilecek ürünü alıp kargolayacak biri de lazım .

2. Güzel bir gündü. Yarına margin call tutarını merak ediyorum. Tahminim 240-280m arası. 350 üstü olursa yarın yeni rekorlar gelir.

3. Güzel fışkırttı, yiğidi öldür hakkını yeme
    Akşam bakalım kasadaki ceton sayısı ne alemde
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ABKA,

Allah rahmet eylesin Adnan şensesin güzel bir şarkısı vardı Doldur meyhaneci boş kalmasın kadehim
    şuanda pıst 100 de 2640 altı saatlik kapanışlar olmadığı sürece dolduruyorlar kadehi şortçularla.
    abka dün yazmıştım long olduğundan bir nevi düşüncemi paylaşmak için.
    daha dur film daha yeni başladı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Dün palanın ikramını geri çevirmeyen İş akıllılık yaptı shortları bir miktar kapatarak. Bugün de kapanışa devam etmiş olabilir. Kalan diğer shortçu miktarı da önemli. Dün çuvala doldurdu bir miktar daha.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Öğlen analizi yapalım Ablanın dün illa tayvana inicem hikayesi sindirilmeye devam ediyor.Pıst 100 de dün belirttiğim şortçu toplama işi çalışmış gözüküyor .Piyasada değişik makina hareketleri mevcut hacime oynayan hazırlık yapılıyor.Sindirme global anlamdada başarılı olursa pıst 100 de 15.30 dan sonra hareketler 2690-2700 bant hareketlerini beklerim.

beklediğimiz bir hareket oldu , sepetten dolayı hamle geç geldi.
    yarın pıst 100 2690 larla açar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. şuna bak ya nere geldi endeks gelde bu akşam içme
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O kağıda 2017 ilk girdiğimde patronu tanımazdık yeni aldı şirketi sonra bir grup tahtaya zıpladı ismi bizde kalsın , Allahı var ben ozaman patron taklaya getiriyor dedim , tahtayı *** etmeye çalışan grubu gömmek için tahtayı brüt takasa soktu.Tahta bir anda aşağı giderken bir anda yukarı kaldırırlar anlamazsın yinede sen bilirsin ,Çağrı bu tahtada 2 yönlü güzel para kazanırsın yapman gereken onlarla sofraya otur onlarla kalk yapabiliyorsan.ben grafını 2 gün önce topiğine attım global sert satış olmadığı sürece buradayım
    çağrı gördün neler oldu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 831/1003 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •