Sayfa 832/1001 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ev ile araç takas edilir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Varlık fonu en az $2 mlyr eurobond ihracına hazırlanıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) günü saat 09.00 ile 15.00 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak.
    27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu ve bulaşma riskini azaltmak, sınavın sorunsuz bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla; cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Binali yıldırım: Aday değilim // "tbmm başkanı adayı değilim, yarışacak arkadaşlara başarılar"

PFDK, sportmenliğe aykırı açıklamaları sebebiyle Ali Koç'a 45 gün, Semih Özsoy'a 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

6. Torunlarimiza miras...calisip oderler artik !!!
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Varlık fonu en az $2 mlyr eurobond ihracına hazırlanıyor
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Abi siz tahmini Yurdum İnsanı tarzı
    Olayları basit parmak hesabı şeklinde çevirmeyin
    Kafa içinde
    Mevzu çok yönlü

2010 yılına dek abd ile rus her daim her yerde gizli ittifuck içinde idi
    Ama
    noolduysa son on senede bu bozuldu rusu yani kızıl ordu desteğini ardına alan cin
    bundan bele
    her yerde her mecrada meydan okucak acik ara gibi
    Ta ki parası bitesiye dek
    İran da öyle yaptiydi
    Meydan okudu okudu
    Emme sonunda nooldi
    Pera bittiiii
    abd de bu dönem (iç birliğini sagliyasiya dek) ağzı açık ayran Budalası gibi hebele höbele eee diyen aspergerli (burda tüm aspergerli ailelere şifa dilerim) bi şahıs gibi bakakalcek
    hecbiseyde yapamadan.

Hatta nooluo ne bitiyoo
    Herşeyi dinleyen nsa dahi
    Cozumluyemeycek
    Bence tabi

Yani bu mantık şu ki
    Nsa cozumluyemiyosa biz
    Hayli hayli
    Çözümluyemeyik moruklar

Tahmini senaryo bu
    Tarihler boyunca burada olaylar hiç bitmedi,önceden Çin-Türk çekişmesi vardı,o duruldu göç yüzünden,peşi Moğollar,bu böyle devam ederek şimdiki zamana geldi kademeli olarak,en sonunda olaya küresel güçler müdahil oldu...Resmen Dünya toprağı paylaşılamıyor,güçlü güçlüyü devamlı eziyor,ama bu böyle gitmeyecek zaman gelecek duvara toslanacak,temennim yeni Dünya düzeni,biz göremeyiz,ama ileriki toplumlar bunu görecek,kötü ise azınlıkta kalacak,ama kötü hiç yok olmayacak insanın formu gereği,sadece mutasyon geçirirse belki.

Sayfa 832/1001 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •