Varlık fonu en az $2 mlyr eurobond ihracına hazırlanıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) günü saat 09.00 ile 15.00 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlanacak.
27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu ve bulaşma riskini azaltmak, sınavın sorunsuz bir şekilde yapılmasını temin etmek amacıyla; cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Binali yıldırım: Aday değilim // "tbmm başkanı adayı değilim, yarışacak arkadaşlara başarılar"
PFDK, sportmenliğe aykırı açıklamaları sebebiyle Ali Koç'a 45 gün, Semih Özsoy'a 60 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Torunlarimiza miras...calisip oderler artik !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Tarihler boyunca burada olaylar hiç bitmedi,önceden Çin-Türk çekişmesi vardı,o duruldu göç yüzünden,peşi Moğollar,bu böyle devam ederek şimdiki zamana geldi kademeli olarak,en sonunda olaya küresel güçler müdahil oldu...Resmen Dünya toprağı paylaşılamıyor,güçlü güçlüyü devamlı eziyor,ama bu böyle gitmeyecek zaman gelecek duvara toslanacak,temennim yeni Dünya düzeni,biz göremeyiz,ama ileriki toplumlar bunu görecek,kötü ise azınlıkta kalacak,ama kötü hiç yok olmayacak insanın formu gereği,sadece mutasyon geçirirse belki.
Yer İmleri