Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Hmm 🤔
Selam vermek Tc kimlik fotokopisi yerine geçiyor demek
Bunu bilmiyordum öðrenmiþ oldum .
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

ayný limit kuyumcularda d aolmalý altýn bozarken ama emin deðilim
bir halt olacaðý yok.

Bu delibal mi, kestane balý fiyatý mi ? Kim den alýyorsun ve nasýl alýyorsun ?
Ben Bal alýrken arýnýn mührüne bakarým, bir bal satýcýsý na söyledim adam hik mik etti korktu sahte çýkacaðý için .
Bir aroma verici var kilosu ben. diyeyim 10 bin sen de 20 bin 1-2 gram atiyorsun 20 kilo þekerli bulamaca hakiki bal tadi ve kokusu verir.
https://www.hepsiburada.com/su-bazli-aroma-verici-bal-250-gr-pm-HBC00008UE4DQ
Balda bu sahteciliði yapanlara Luca Brazzi ye yapýldýðý gibi yapýlmalý .Aslýnda Deli bal sahte olmaz hergun 1 çay kaþýðý ilaç niyetine yenmelidir.
ENAG'ýn temmuz ayýna iliþkin açýkladýðý E-TÜFE verilerine göre enflasyon aylýk bazda yüzde 3,75 olurken, yýllýk bazda yüzde 65,15 olarak gerçekleþti.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Yer Ýmleri