Viop hesabında yer alan paraya günlük uygulanan güncel faiz oranı ve stopaj oranını bilen yada paylaşabilecek var mı acaba?
https://www.borsaistanbul.com/tr/say...ans-faiz-orani
tlref neyse o. diye biliyorum . stopajda 15 di sanırım enson
14.02.2025 44,5113
13.02.2025 44,5011
12.02.2025 44,6629
11.02.2025 44,6266
10.02.2025 44,5928
07.02.2025 44,6453
Değil medeni ülkelerde en ilkel -gelişmemiş toplumlarda bile,SOKAKLARDA DOLAŞAN VE VATANDAŞI-ÇOCUKLARI PARÇALAYAN köpek sürüsü göremezsin.AKILLARIN DUMURA uğramasıdır.
Sadece köpekler değil.Diğer tüm hayvanlarda can taşır ve Allahın yarattığı mahlukattır.Onlara ŞEFKAT gösterilmeli.AMA İNSANI PARÇALAYACAKSA orada aklı selim devreye girer.
Ben köyde yaşadım.3 köpeğimiz-40 koyun-2 atımız vardı.KİMSE BİZE MUVAZENESİ KAYBETMİŞ bir ahmaklığı hayvanseverlik olarak vermesin.
Bir toplumda,çocuklar rahatça parka gidemiyorsa.Gençler parçalanıyorsa...ORADA BİR GÜVENLİK SORUNU VARDIR.
Bu saldırgan hayvanlar asla TOPLUM İÇİNDE YAŞAMAMALIDIR.
40 ını geçmiş-gözleri pörtlek 3-5 meynetsizin lobisi yüzünden bir çocuk bile ölüyorsa,ORADA ciddi problem vardır.
Devlet ya bunları toplamalı..Ya da bu düşüncede olmayanlara 5-10 ar tane zimmetlemeli.
Başka insana -zulme uğrayana yardım etmekten imtina eden bu kesim...iyilik duygusunu yapacak diye: CİPE BİNECEK GECEKONDU MAHALLESİNE mama bırakıp gidecek..Sonra o köpekler çocukları parçalayacaksa..DUR DEMEK LAZIM.
Bunların çocukları-yeğenleri köpekler tarafından parçalansaydı bu kadar rahat konuşurlar mıydı?
Ben bunlara fazla kızmıyorum.Her toplumda aklı muhakeme dengesini ve vicdan terazisini kaybetmiş kişiler olur.ASIL SORUN:AKLI SELİMLE DÜŞÜNMESİ GEREKEN OTORİTE NEDEN BU SAÇMALIĞA SON VERMİYOR.
Bakın bunlara ne savaştaki çocuğa ne de parçalanan insanlara acımazlar...BUNUN İÇİN MUVAZENESİ KAYBETMİŞ-dengesiz vicdan diyorum.
Yer İmleri