Sayfa 832/1006 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    yazma cevap verme..
    DEĞERLERİ olmayan, hayvanları öldüren nefret eden, taşlayan insanlarla işim hiç olmaz..
    Müslümanmış,değerleri varmış,,,Umrumda bile değil..

Önce İNSAN olsun.. KArşımdaki...!!

Merhametli olsun..İyiliksever olsun... İyi İNSAN olsun..

Onun Müslümanlığı,dindarlığı beni ilgilendirmez.. YARADAN'la arasındaki ilişki...
    önce insan olmak,
    bence hayır
    önce vicdan olacak
    yani insanlarda pek olmayan
    veya kalmayan
    ey vicdan sızlar
    bütün lanetler üstünüzde olsun...
    yenilgi yılları, iyi bir okuldur

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Once elime dogan kardesim, ardisira babam,sonra askim/yoldasim/yavrularimin babasi/ esim, sonra annem ve simdi de beni ben yapan abim.
    Cok kisa zamanda art arda yasadigim kayiplar.
    Destek, direnc, ...
    Su aldi, bu satti,...
    Takas.
    Hayat gecip gidiyor.
    Sevdiklerinize ,sevginizi soylemek icin gec kalmayin.
    zavallı insanoğlu diye boşa demiyoruz.. herkez kendini bir şekilde kandırıyor.. inanıyor..

bu salak saçma hevesler vs olmasa insanoğlu zaten kafayı yer.

tekrardan başın sağolsun.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    detay verip çizdirdim..

pivv... tasarımcılar yanına yaklaşamaz.
    Twitterde gördüm Abdullah Bahçeli çizmişler..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bak bu adamları seversin sen hem müslüman da değiller bayılırsın bunlara...

Her yıl Çin’in güneyindeki Yulin şehrinde düzenlenen köpek eti festivali ülke içinde ve dışındaki tepkilere karşın başlıyor.

10 gün sürecek festivalde 10 bin kadar kedi ve köpek kesilip, yenecek.

Hayvan hakları savunucuları bu yıl festivalin durdurulması için dünya çapında 11 milyon imza topladılar.

Yerel yönetim, yetkililerin festivali desteklemediğini ancak özel firmaların festivale destek olduğunu söylüyor

olmadı bitene genetikçi bul...

daayuucuğummm de... benim içimde neden tüm memeli hayanların geni var diye bi sor

onu bilmiyorsa.. genetik bilimci..

kuyruk sokumu kemiği bende niye var diye sor

onuda bilmiyorsa al bi cihaz.. körelmiş kuyruk genlerini kendi gözünle gör.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kerem dayu.

hazır sormuşken.. çatjipiti ye kutsal kitaplar neden insanların icad ettiği dillerde inmiş bunuda sorsana

bilim olmasaydı insanlar 4 büyük kutsal kitabı nasıl okuyacakladı ..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
    Viop hesabında yer alan paraya günlük uygulanan güncel faiz oranı ve stopaj oranını bilen yada paylaşabilecek var mı acaba?

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Viop hesabında yer alan paraya günlük uygulanan güncel faiz oranı ve stopaj oranını bilen yada paylaşabilecek var mı acaba?
    https://www.borsaistanbul.com/tr/say...ans-faiz-orani

tlref neyse o. diye biliyorum . stopajda 15 di sanırım enson

14.02.2025 44,5113
    13.02.2025 44,5011
    12.02.2025 44,6629
    11.02.2025 44,6266
    10.02.2025 44,5928
    07.02.2025 44,6453

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hayvan lobisini kimse durduramıyor, bende severim hatta var, lakin bir insan canından üstün tutamam

Bakalım nasıl çözülecek bu sorun..
    Değil medeni ülkelerde en ilkel -gelişmemiş toplumlarda bile,SOKAKLARDA DOLAŞAN VE VATANDAŞI-ÇOCUKLARI PARÇALAYAN köpek sürüsü göremezsin.AKILLARIN DUMURA uğramasıdır.

Sadece köpekler değil.Diğer tüm hayvanlarda can taşır ve Allahın yarattığı mahlukattır.Onlara ŞEFKAT gösterilmeli.AMA İNSANI PARÇALAYACAKSA orada aklı selim devreye girer.

Ben köyde yaşadım.3 köpeğimiz-40 koyun-2 atımız vardı.KİMSE BİZE MUVAZENESİ KAYBETMİŞ bir ahmaklığı hayvanseverlik olarak vermesin.

Bir toplumda,çocuklar rahatça parka gidemiyorsa.Gençler parçalanıyorsa...ORADA BİR GÜVENLİK SORUNU VARDIR.

Bu saldırgan hayvanlar asla TOPLUM İÇİNDE YAŞAMAMALIDIR.

40 ını geçmiş-gözleri pörtlek 3-5 meynetsizin lobisi yüzünden bir çocuk bile ölüyorsa,ORADA ciddi problem vardır.

Devlet ya bunları toplamalı..Ya da bu düşüncede olmayanlara 5-10 ar tane zimmetlemeli.

Başka insana -zulme uğrayana yardım etmekten imtina eden bu kesim...iyilik duygusunu yapacak diye: CİPE BİNECEK GECEKONDU MAHALLESİNE mama bırakıp gidecek..Sonra o köpekler çocukları parçalayacaksa..DUR DEMEK LAZIM.

Bunların çocukları-yeğenleri köpekler tarafından parçalansaydı bu kadar rahat konuşurlar mıydı?

Ben bunlara fazla kızmıyorum.Her toplumda aklı muhakeme dengesini ve vicdan terazisini kaybetmiş kişiler olur.ASIL SORUN:AKLI SELİMLE DÜŞÜNMESİ GEREKEN OTORİTE NEDEN BU SAÇMALIĞA SON VERMİYOR.

Bakın bunlara ne savaştaki çocuğa ne de parçalanan insanlara acımazlar...BUNUN İÇİN MUVAZENESİ KAYBETMİŞ-dengesiz vicdan diyorum.

Sayfa 832/1006 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •