Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Viop LX

canlı öldükten sonra öldüğünü anlayamayacağı için..

biyolojik ölüm beyin işlevini yitirdiği anda olur. ve öldüğünü idrak edebilecek bir beynin olmaz.

daha öncede yaşadığını anlayamaz.

o nedenlen ölümü çokta şaabmayın sıkıntı yabmayın yani

yok tabıda kafasını çarpınca anlarmış.. yok mezarda saçı ağzından burnundan çıkıyormuş.. yok pohunu yiyormuş salak saçma hikayeler.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    canlı öldükten sonra öldüğünü anlayamayacağı için..

biyolojik ölüm beyin işlevini yitirdiği anda olur. ve öldüğünü idrak edebilecek bir beynin olmaz.

daha öncede yaşadığını anlayamaz.

o nedenlen ölümü çokta şaabmayın sıkıntı yabmayın yani

yok tabıda kafasını çarpınca anlarmış.. yok mezarda saçı ağzından burnundan çıkıyormuş.. yok pohunu yiyormuş salak saçma hikayeler.

Keşke hayat hep laylaylom tadında olsa, sen de biliyorsundur da, işte dalga geçmek kolayına geliyordur.

Can abim son günlerinde, gayet de bilinci yerindeyken doktoruna kaç gün sonra ex olurum dedi. 3 gün sonra da vefat etti zaten. Onkoloji servisinde genelde en üst katarda palyatif servisi vardır, dua odası vardır. O kata çıkan sayılı günleri kaldığını bilir.

Bilgisayar başında atıp tutmak çok kolay tabi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Allah kimseyi o duygularla imtihan etmesin. Yoksa kalp kriziydi, kazaydı vs çoğu ölüm nimet. Babamı da akciğer kanserinden kaybettim, günden güne eridi bitti adam, hastalık teşhisi ve vefat arası 6 aydı. Son bir kaç güne kadar bilinci yerindeydi ve süreci gayet net bir şekilde yaşadı.

Yani ölüm var, ölüm var, hepsi aynı olmuyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Allah kimseyi o duygularla imtihan etmesin. Yoksa kalp kriziydi, kazaydı vs çoğu ölüm nimet. Babamı da akciğer kanserinden kaybettim, günden güne eridi bitti adam, hastalık teşhisi ve vefat arası 6 aydı. Son bir kaç güne kadar bilinci yerindeydi ve süreci gayet net bir şekilde yaşadı.

Yani ölüm var, ölüm var, hepsi aynı olmuyor.
    Başın sağolsun aynı dertten bizimki de vefat etmişti. Biz iki sene yasatabildik ama boktan süreçti..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Keşke hayat hep laylaylom tadında olsa, sen de biliyorsundur da, işte dalga geçmek kolayına geliyordur.

Can abim son günlerinde, gayet de bilinci yerindeyken doktoruna kaç gün sonra ex olurum dedi. 3 gün sonra da vefat etti zaten. Onkoloji servisinde genelde en üst katarda palyatif servisi vardır, dua odası vardır. O kata çıkan sayılı günleri kaldığını bilir.

Bilgisayar başında atıp tutmak çok kolay tabi.
    hemen olayı dine bağla ))

sende bende öleceğimizi biliyoruz...

neresi laylaylom ?

sağlıklı haldeyken bile öleceğini bilmeyen mi var .. komik olma.

öldüğünü anlamamaktan bahsediyorum.

ha diyorsan ki ben öldükten sonra öldüğümü anlayacam.. o beyin bende var.

bişey diyemem.

dünyanın yarısı hala ölen yakınlarını yakıp küle çeviriyor.. ne dua odası var ne bilmem ne.

ama ne var ? ben ben ben...

birtek benim tanrım gerçek.. bir tek benim duam makbul.. birtek ben doğru yolu biliyorum.. birtek benim dinim var.. birtek en iyisini bilen benim.. bitek ben öldükten sonra öldüğümü anlayacak beyin yapısına ben sahibim biyoloji falan saçma.. bitek ben ileri züper zekayım.

heee öylesin..

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hemen olayı dine bağla ))

sende bende öleceğimizi biliyoruz...

neresi laylaylom ?

sağlıklı haldeyken bile öleceğini bilmeyen mi var .. komik olma.

öldüğünü anlamamaktan bahsediyorum.

ha diyorsan ki ben öldükten sonra öldüğümü anlayacam.. o beyin bende var.

bişey diyemem.
    sen dinle kafayı bozmuşsun, benim yazımda dinden mi bahsediyorum ben. süreç diyorum, adım adım ölüme gitmek kolay iş değil diyorum. ister ateist, ister dindar, ister budist..ne olursan ol, zor süreçler. ölüme giden için de, geride kalan için de. öyle yüksek perdeden, olayı hafife alarak konuşmayla olmuyor o işler...umarım sen dahil, hiç kimse öyle bir süreç ile ölüme gitmez.

8. Günaydın cemaat bol kazanclar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •