Sayfa 834/1527 İlkİlk ... 3347347848248328338348358368448849341334 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Yazık Hürol hocam, biz neye uğraşıyoruz ki 1 değil 10-0 yenil başlıyoz zaten. Buradan yazıyorum eğer okuyup ta borsaya girmeyi yeni düşünen arkadaşlar varsa allah rızası için GİRMEYİN ABİLERİM KARDEŞLERİM, PARAYI GEÇTİM SAĞLINIZA YAZIK. Biz burda yine birbirimize destek oluyoruz, fakat bireysel olarak herkes çok sıkıntıda, hele benim gibi eşinden ailesinden saklayanlar..
    Piyasa çok zorlaştı, her hisse aynı zorlukta...Çoğumuzun yapamadığı buna bende dahilim, uygun dönemlerde nakite geçebilmek ve geçtiğinde günlerce sabredebilmek çok önemli...Bistte hisse çok...Belli bir günde formasyonu yukarı dönmüş olan en 30-40 hisse oluyor....Kozaa da bu düşüşe sebep olan asıl şeyin belki de hissedeki kredi kullanmış KY sayısının belli bir kotasyonu aşmış olması bile olabilir, ama bilemiyoruz....CİTİ VE DEUTSCHE BİLİYOR....görüyor...

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Citi Türkiye Yönetim kurulu Başkanının, THY yönetim kurulu başkanını arayıp, bu açıklamayı, kendilerinin istediği bir saatte yapmasını emrettiği çok aşikar...!!!!! Bu işler böyle dönüyor maalesef....
    Bu durumda biz zarar görmemek için ne yapmalıyız ?

4. Fatih Tomakin
    Son dört haftada BIST’e giren 1,4 milyar dolarlık çok güçlü yabancı (210 mn $ Akbnk bedelli) girişi sonrası yabancılardan geçen hafta kar satışları gelmeye başladığı görülüyor. Kısa vadede güçlü yabancı girişi sonrası sınırlı çıkışlarla BIST’te kar satışları devam debilir.

6.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Piyasa çok zorlaştı, her hisse aynı zorlukta...Çoğumuzun yapamadığı buna bende dahilim, uygun dönemlerde nakite geçebilmek ve geçtiğinde günlerce sabredebilmek çok önemli...Bistte hisse çok...Belli bir günde formasyonu yukarı dönmüş olan en 30-40 hisse oluyor....Kozaa da bu düşüşe sebep olan asıl şeyin belki de hissedeki kredi kullanmış KY sayısının belli bir kotasyonu aşmış olması bile olabilir, ama bilemiyoruz....CİTİ VE DEUTSCHE BİLİYOR....görüyor...
    Hocam,bu nakitte bekleyememe sikintisini nasil aşabiliriz sizce?
    Hesabi kapatmak olabilir bence..

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Aynen üstad..
    Gostergeler diplerde kazdikca kaziyor birtek macd henüz dipte olgunalsmadı önce yataya sonrada kesmeye başlaması lazım..daha ince 20 gün demiştim tepki icin ama macd günlük çok ağır ilerliyor..o kesene kadar 4.97 bile görebiliriz ama eninde sonunda çıkacak.. duzn hocamin da yazdigi gibi rsi ve cci bukadar dip taraması yapması enteresan.. yer yarılsa içine girecek deyuz [emoji1] elbet çıkacak morla bozmaya gerek yok.. daha önce de yazdım.. en güzel bilanço karşılayacak rakkamlardayız.. asla 7 üzerindeyken bilanco gelsin istemezdim..
    Uzman ortak ta doğru yazmış.. yalan habere bile razi hale geldik tagmaçcığım.. patlat aksam bi haber.. mesela gubrf ile anlaştık de biz işleticez onlarada cücüğünden biraz verecez de..ne bileyim yap bi kıyak yaww

8. aklı gidiyor endeks hisseler yükselecek bende yükselmek zorında kalıcam herşey olumlu olcak beni satamayacaklar almaya başlayacaklar diye aklı gidiyor hissenin o kadar korkuyor alışların gelmesinden

Daha istedikleri yere getiremediler ve eldeki lotlarlarda yeterince baskılayamıyorlar artık. işlem hacmi en büyük göstergesi.

Buda artık sona yaklaşıldı demektir Kozaa da
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

Sayfa 834/1527 İlkİlk ... 3347347848248328338348358368448849341334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •