Sayfa 834/1006 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666

Ayın 15 inde maaşını alan bir kaç memur kankim vardı. Onlara ihtiyaçları olanı ayırıp kalan parayı derhal dolara geçmelerini telkin ettiğimde dolar 10.03 falandı. Bana yok artık burdan da alınır mı ? ciddi misin ? gibi ifadelerle yüzüme şaşkın şaşkın bakmışlardı. Bende bu günleri mumla ararsın demiştim. Şimdi onlar bile şükür namazı kılıyorlar. TL dev bir ilüzyonmuş meğerise. faizide kendide yalan imiş.

Kalan yolcular da yerini aldıysa, dolar treni kalkışa yeniden hazır demektir!

4.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Ayın 15 inde maaşını alan bir kaç memur kankim vardı. Onlara ihtiyaçları olanı ayırıp kalan parayı derhal dolara geçmelerini telkin ettiğimde dolar 10.03 falandı. Bana yok artık burdan da alınır mı ? ciddi misin ? gibi ifadelerle yüzüme şaşkın şaşkın bakmışlardı. Bende bu günleri mumla ararsın demiştim. Şimdi onlar bile şükür namazı kılıyorlar. TL dev bir ilüzyonmuş meğerise. faizide kendide yalan imiş.
    Bu kadar ahmaklığa değil TL, dolar olsa da dayanamazdı...

5. Birkaç sene önce dolar 6'mı 8'mi ne olduğunda twitterda bir tane elemanın videosu vardı.

İşte 6tl'den 200bin dolar almış, dolar 5TL'ye düşmüş gülmekli ağlıyordu kafe gibi bir yerde. Yanında da arkadaşları var dalga geçen.

Kamerayı tutan adam soruyor kaç dolar aldın diye, bu da 200bin dolar aldım diyo 6TL den. Ekrana da dolar 5 TL, kayıp bilmem kaç bin TL falan yazmışlar.

Akıllarınca dalga geçiyorlar yani adamla. Adam da üzülüyordu o da farklı bir vaka. 200bin dolarla oynuyor ama neyi neden yaptığının farkında değil şuursuz. Dolarda kapana kısıldı diye üzülüyordu adam ya

Zeka fışşşkırıyeeeeeeeeeeahhhhh!!!1!

6.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Bu memurlAr ne kadar kazanıyor ve tasarruf ediyor ki bu kadar seviniyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Yerinde bir soru...

90 li senelerde yapabiliyorlardi da simdi ne kadar yapabilirler acaba??

O zaman bile ayin ortasinda bitiyordu para...

Ay sonuna kadar esten dosttan borc aliyorlardi..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Herkesin parası kendine kıymetli, maddi sıkıntı hissedince ya da hissedeceğine dair endişe duyunca elindekini koruma içgüdüsüyle davranıyor.

Geçen cuma da zam haberi duyulunca benzincilerin önü kuyruk olmuştu. Alacağı bir depo benzin, edeceği 25 lira kar, para değil, hem de sonrakini yine zamlı alacak, ama işte yazığım malını koruma içgüdüsü var, yapabileceği elinden gelen o kadarsa onu yapıyor.

Sayfa 834/1006 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •