Sayfa 835/1005 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    sermayesinin beş katı kkm de olan birini buldum,artık banamı onamı bakacug hocam
    faizle yürümez riske edilmez yatr8m bu şirkete diye yazmış o biri ,adam dolir satıyor,tl üretiyor,

Bayadır üstünde minik minik aliyodum,demekki domuzdan kıl. Kopariyormusum

Pvc yani egpro öyle idi ,şimdi hayaller paris,tahtası Somali, senin adın belli,mokali mokali pozisyon da
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kim paralı geldiyse, hamdolsun,
    Donuna kadar aldık eline de verdik makbuzu,
    Bankada şu kadar doların var.. Diye..
    Yabancıdan doları kapan bankada
    Aldığım arabaya, telefona, zaraya,
    Doğalgaz için rusyaya, yeni aldığım saate, sketchersa, Nike, metrodan aldığım kırmızı şaraba, amazondan aldığım muga, hemen ödemesini yaptılar..

Ben aldıklarım için usd ödemesi yapmıyorum ama sağolsun, ihracatçı kardeşler, ruslar, suudlu dindaşlarımız anında yardımlarını
    Esirgemiyorlar...
    Olay ticari bende,kazancıma bakarım, yerim yediririm, kimse sormaz acmisin diye
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu aralar Rusya karışır, darbe olursa var ya bize hamuduyla girer. Şu vaziyette hiç istemem Rusya'da bir sıkıntı olsun. Hele kışın ayazında doğalgaz kesilirse soğuktan ölürüz. Köye biraz kömür alıp koymak lazım. Rusya'ya yada herhangi bir ülkeye göbekten bağlı olmak çok kötü bir durum. Bugün olmaz gelecekteki yıllarda böyle bir risk var bunun önlemini almak lazım.
    Bu tür devletlerde bir şey olmaz.....heleki paralı askerler devlete başkaldıracak....başındaki adam tutuklandığı an gerisi kolay.... ....batı da bunu abartıyor gibi....Pazartesi altın ve petrolde ki harekete bakmalı....zaten onda bir kıpırtı varsa....borsamızı vurur ....ama bu hırpolar hissede girdikleri için toparlar diye düşünüyorum.....ama tabi korku verecekler.....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Prigojin, "Bir kez daha söylüyorum. Biz Şoygu'yu ve Genelkurmay Başkanı'nı buraya istiyoruz. Onlar gelene kadar burada olacağız. Rostov'u bloke edeceğiz ve Moskova'ya gideceğiz."

herif ciddi

bu iş uzarsa borsanın fiyakasını bozar

Siemens’in başı rüzgarla dertte..

[emoji810]Siemens Energy tarihi değer kaybına uğradı

[emoji810] Hisseleri günü %37.3 düşüşle kapadı

[emoji810]Türbin parçalarında kalite sorunları var

[emoji810]Rotor bıçakları ve rulmanlar problemli

[emoji810]Kurulu gücün %15-30’unu kapsıyor

[emoji810]Maliyeti en az 1 milyar avro

[emoji2381] Sorunlu türbin büyüklüğü 40gw’a varabilir, kabaca bir dizine nükleer santralinkine eşdeğer.(uc5satir)

6. Geliyorrr, geliyorrr.

Anlaşır ruslar
    Kendi içinde

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

yazalım,yazalım da, kızdıralım palayı..
    sabah %-3 açsın..

Sayfa 835/1005 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •