Sayfa 837/973 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 7784 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Trump:
    Saat 10'da (TSI :05'te) Putin ile görüşeceğim.
    Putin'i üstümüze kışlırtabilir, yada iranı,iranı putin eliyle büyük ihtimal havlıyacak ama ısırırmı bilemedim,
    ABD ilk beklediğim hareket incirliği boşaltması, bu durumda en dogrusı o olur,

2.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Yeminle 4 bin lira ile girdim abi üç dört hafta önce. Üç yıl önce ise -Bozkurt abim bilir- Aralık 2022 düşüşünde batmıştım
    Evet tek abi o zamanlar ekgyo da takılıyordun ama artık 1 tık daha tecrübe kazanmışsın
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir diye düşünüp bist30 endeksi aldın, farkında değilsin belki ama bak imzadaki 2.aşamadasın yani batman ilkinden daha zor olucak 3.de ise imkansız
    Hamdım Piştim Yandım

sabah long kontratı satmıştım. ağustos vadeyi şortladık bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Putin'i üstümüze kışlırtabilir, yada iranı,iranı putin eliyle büyük ihtimal havlıyacak ama ısırırmı bilemedim,
    ABD ilk beklediğim hareket incirliği boşaltması, bu durumda en dogrusı o olur,
    Başlamıştır.
    Bakalım nasıl bir açıklama yapılacak.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Evet tek abi o zamanlar ekgyo da takılıyordun ama artık 1 tık daha tecrübe kazanmışsın
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir diye düşünüp bist30 endeksi aldın, farkında değilsin belki ama bak imzadaki 2.aşamadasın yani batman ilkinden daha zor olucak 3.de ise imkansız
    Batmadan çıkacağım abi. Yoğun dersler başlayacak bir aya. Özel sektör 8.15-19.00 mesai. Devam edersem batarım, biliyorum kendimi. İşim gücüm yokken, evde boş otururken battım 2022'de. Hem işime veremem kendimi, borsaya devam edersem. Sınıftaki öğrencilerin ismini borsa yüzünden bilmeyen bir öğretmen olmak ciddi vebal.

Lütfen ajitasyon olarak algılamayın, şunu da belirteyim buradaki arkadaşların samimiyetine dayanarak: Kızım okuyor izmir'de. Dedim 4 bin lirayı çoğaltabilir miyim? Çocuk okutmak o kadar zor ki... Bilen bilir.

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Batmadan çıkacağım abi. Yoğun dersler başlayacak bir aya. Özel sektör 8.15-19.00 mesai. Devam edersem batarım, biliyorum kendimi. İşim gücüm yokken, evde boş otururken battım 2022'de. Hem işime veremem kendimi, borsaya devam edersem.
    Hadi bakalım inşallah diyelim
    Hedefindeki kâr olunca topukla o zaman tek abi, biliyorsun borsada zamanlama ilk girişte nasıl önemli ise borsadan çıkarkende önemli
    Sen çok güzel bir zamanda giriş yaptın 3 hafta önce nerdeydik şimdi nerdeyiz.
    Hani derler ya,
    ''YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz''
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Başlamıştır.
    Bakalım nasıl bir açıklama yapılacak.
    Sanmam ama çok acaib kıllandım Putin'den,
    Sıcak denizlerde adamları yaktık, habire arkadan dolanıyoz, AK kuyuda ne olduysa artık ordada satış yapacaklar, bunun acısını çıkarır bu ayılar.

Sayfa 837/973 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •