Evet tek abi o zamanlar ekgyo da takılıyordun ama artık 1 tık daha tecrübe kazanmışsın
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir diye düşünüp bist30 endeksi aldın, farkında değilsin belki ama bak imzadaki 2.aşamadasın yani batman ilkinden daha zor olucak3.de ise imkansız
Hamdım Piştim Yandım
sabah long kontratı satmıştım. ağustos vadeyi şortladık bakalım.
audentes Fortuna iuvat
Batmadan çıkacağım abi. Yoğun dersler başlayacak bir aya. Özel sektör 8.15-19.00 mesai. Devam edersem batarım, biliyorum kendimi. İşim gücüm yokken, evde boş otururken battım 2022'de. Hem işime veremem kendimi, borsaya devam edersem. Sınıftaki öğrencilerin ismini borsa yüzünden bilmeyen bir öğretmen olmak ciddi vebal.
Lütfen ajitasyon olarak algılamayın, şunu da belirteyim buradaki arkadaşların samimiyetine dayanarak: Kızım okuyor izmir'de. Dedim 4 bin lirayı çoğaltabilir miyim? Çocuk okutmak o kadar zor ki... Bilen bilir.
Hadi bakalım inşallah diyelim
Hedefindeki kâr olunca topukla o zaman tek abi, biliyorsun borsada zamanlama ilk girişte nasıl önemli ise borsadan çıkarkende önemli
Sen çok güzel bir zamanda giriş yaptın 3 hafta önce nerdeydik şimdi nerdeyiz.
Hani derler ya,
''YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz''
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri