Bilançoda büyük ihtimalle iyi bir zarar açıklayacak diye tahmin ediyorum. 30 milyon civarı. Bununla birlikte 1,50 ye getirip oradan toparlayabilir belki. Panik yaratıp alttan yerine koymayı bekleyecek olabilirler
Bilançoda büyük ihtimalle iyi bir zarar açıklayacak diye tahmin ediyorum. 30 milyon civarı. Bununla birlikte 1,50 ye getirip oradan toparlayabilir belki. Panik yaratıp alttan yerine koymayı bekleyecek olabilirler
1,90 hareketini yaptığı gün beni keklediler. Takas analizine baktığımda o hafta citi den 5 milyon lot satış gözüküyordu ve hatta 1,90 hareketinden 2 gün önce 1,47 ye çıkarıp oradan 1,38 lere kadar vermilti. Takasında 1,5 milyon lotu citi verirken alıcılar ilk 5 haricinde dağılmıştı. Tekrar 1,32 yi görecek diye niyetlensem de almamıştım. Bu takasa göre nasıl olsa basacaklar aşağıya diye. Sonrasında 1,90 a gitti. Bu şişko ş..sizlerin hareketlerini incelerken en az 10 aracı kurumdan işkem yaptığını göz önübde bulundurmak lazım
1.80 -190 arası hacim olağan üsyü idi. Sanırım Patrongiller ve bazı gruplar arası kapışma vardı. Yüksek sçığa satışlara rağmen temerrüt durumuna düşme hiç olmadığıns göre, açığa satışlar daha çok patron yandaşlarından gelmiş olasılığı yüksek. Kimlerde ne kadar cephane var, son durumu nedir kestirmek zor.
1.66 dan 1.61 düşmüş, yine açığa satış mı oldu acaba?
arkadaşım
bu kagıtta açıga satış diye bir olay yok
her satılan malın ertesi gün başka yerden(yabancı adı altında cityve deutche banktan)virman geliyor
2 haftada 25milyon el degiştirdi.bu ky nın yapacagı bir iş degil.
zaten takasta diger kısmına bakarsanız 70-72 milyon arasında degişiyor,ky ya malı verseler 72 milyon en az 85 milyon olurdu
4 kasımda başlayan yabancı(bıyıklı yabancı bana göre)girişi 1,92 görüldüğü gün çıkışa başlamış ve bugünkü seviyey gelmiş
Yer İmleri