Sayfa 838/902 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Gesan düşmeye devam ediyor. Buralar fırsat mı yoksa daha da dibi görecek mi bilmiyorum. Firma sahibi bile 55 den hissesini sattıysa bu hisse 40 lara gelirse şaşırmam. Fakat herşeye rağmen elime nakit geçtikçe gesan alacağım.

2. Çok yatırım yapan bir şirket fakat yatırımların geri dönüşleri görülmeden büyük oyuncular risk almıyor. Aslında Sasa dahil başka bir çok hissede de benzer şeyler yaşanmıştı. O kadar yatırıma rağmen hisse yıllarca yerinde saydı. Küçük yatırımcı isyan ediyordu.

Çünkü her yatırım aslında bir risktir ve büyük oyuncular sonuçları görülmeden bu riski almazlar. Küçük yatırımcı ise işte tam bu zamanlarda atlar hisseye ve KY'ye mal teslim edilir.

Maalesef bu tecrübeleri görmezden geldim kendi adıma ve şimdi bunun bedelini ödüyoruz. Devlet destekleri, küresel konjonktür vs başka bir çok şeye kapılarak borsanın gerçeklerini göz ardı ettiğinizde maalesef durum bu şekilde oluyor.
    "Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”

Lightbulb

Alıntı Originally Posted by Kyabalion Yazıyı Oku
    Çok yatırım yapan bir şirket fakat yatırımların geri dönüşleri görülmeden büyük oyuncular risk almıyor. Aslında Sasa dahil başka bir çok hissede de benzer şeyler yaşanmıştı. O kadar yatırıma rağmen hisse yıllarca yerinde saydı. Küçük yatırımcı isyan ediyordu.

Çünkü her yatırım aslında bir risktir ve büyük oyuncular sonuçları görülmeden bu riski almazlar. Küçük yatırımcı ise işte tam bu zamanlarda atlar hisseye ve KY'ye mal teslim edilir.

Maalesef bu tecrübeleri görmezden geldim kendi adıma ve şimdi bunun bedelini ödüyoruz. Devlet destekleri, küresel konjonktür vs başka bir çok şeye kapılarak borsanın gerçeklerini göz ardı ettiğinizde maalesef durum bu şekilde oluyor.
    sayın Kyabalion kesinlikle katılıyorum. sasa sabancıdayken zarar ediyordu. erdemoğlu aldıktan sonra bile yıllarca yatay kaldı. o süreci çok iyi hatırlıyorum. hatta böyle olan bir çok şirket var. çimsa, afyon çimento vs. ben de bu hisseyi en az 5 yıl tutmak kafasıyla aldım. fakat şuan sadece emin olamadığım nokta hisse daha düşer mi? buralardan tekrar eklemek gerekir mi ?

4.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    sayın Kyabalion kesinlikle katılıyorum. sasa sabancıdayken zarar ediyordu. erdemoğlu aldıktan sonra bile yıllarca yatay kaldı. o süreci çok iyi hatırlıyorum. hatta böyle olan bir çok şirket var. çimsa, afyon çimento vs. ben de bu hisseyi en az 5 yıl tutmak kafasıyla aldım. fakat şuan sadece emin olamadığım nokta hisse daha düşer mi? buralardan tekrar eklemek gerekir mi ?
    Elbette sizin kararınız kimse bilemez. 90’lar saglam destekti alti yok dedik 70’e düşürdüler. 70 alti olamaz saglam destek var dedik 50’leri gosterdiler. Maalesef borsamiz bir kac it sürüsünün keyfine kalmis durumda. Teknik temel hiçbir sey islemiyor.

Kisa zamanda yükselecek hisseyi bu fiyatlara düşürmezlerdi buralardan kimseyi mallandirmazlardi diye düşünüyorum kendi adima.

Uzun vade olayina gelirsek borsamiz hala USD bazinda gördüğü yerlerin cok gerisinde. Birkaç hissedeki yükselişi gösterip sanki borsanın tamamı bu şekildeymiş gibi yanlış bir algı yaratılıyor.

Bu tip enflasyonun yüksek olduğu ülkelerde uzun vadeci olmak bana pek mantıklı gelmiyor. Burada mecburen olduk ayri konu

Uzun vadeden cok, doğru yerde alip doğru yerde satabilenler yani inis ve cikislardan faydalanabilenler kazaniyor.

Aksi halde altin bazinda bakarsak bircok hisse cok ama cok gerilerde maalesef.

Bu durumda da bu kadar strese değmiyor.

Fakat dogru hissede olduğunuza inanıyorsanız o konuda bir sey diyemem. Fakat maalesef cok güven kaybetti.

Sadece bizim hisse özelinde degil tüm enerjilerde siyaset eliyle medya vs her tür imkan kullanilarak manipülasyon yapilip küçük yatirimci tuzağa cekildi.
    "Boğa piyasaları kötümserlikle doğar, şüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaşır, coşkuyla ölür”

Gesan da ilk dönem bilançosu tam bir hayal kırıklığı. Gesan bilançoyu önden fiyatdı ve bu yüzden düşürmeye devam ediyorlar. Allah büyük. Bir gün o attığı yeni iş ilişkilerindeki karlar yansımaya başlayacak. İşte o gün yatırımcıların gücü olacak. 2026 dan önce bu hissede hareket beklemiyorum.

6. İlk 3 ay 34milyon kâr bozdur bozdur harca :D Yok bu şirket okumaz. İstediği kadar iş ilişkisi haberi göndersin arkasında bu dümenci patron olduktan sonra iş çıkmaz buradan. Bugün kol kesmiştim iyi de yapmışım bana göre. Bir daha da asla bulaşmam. Zerre kadar güven vermeyen bir şirket. Elimde çok yüklü hissesi olsa geceleri rahat uyuyamam. Bu rakamlardan ve 60 altı haftalık kapanıştan sonra 47'deki fibo desteğine sarkma ihtimali güçlendi kanımca. Zaten rezalet bir teknik görünümü var. Oradan da zınk diye v yapıp yukarı çıkacağını hiç sanmıyorum. 55'ten hisse satışı oldu, o fiyatın altına gelmez alanlar mal mı diye düşünmeyin. O satışta da bir ton dümen dönmüştür, patron hisse sattıktan sonra o satış fiyatının altına düşen bir sürü örnek var. Süründürmeye daha çok devam eder bu hisse.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

Ben 2024-2025 zaten kapattım 2026 dan sonra bakalım. O işler eninde sonunda bilançoya girecek. Acelem yok paraya ihtiyacımda yok.

tarihe bir not düşelim gesan bugünde %-4 yaparak yatırımcısına yine kaybettirmeye devam ediyor. bakalım 2024/2. çeyrek bilançodan sonra hissede bir miktar hareket bekliyorum.

Sayfa 838/902 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •