Originally Posted by
1prometheus
Bilemem artık! basına yapmış oldukları açıklamada "SS nin yönetim kurulu başkanlığı devam ediyor ama tek imza yetkisi kısıtlandı, ESu ile eşit imza koşulu getirildi" diye belirtmişler
Borsa gündemde önce SS kovuldundşye yazdırana sonrada yukarıdaki düzeltme ile konuyu yazdı. Ordan bakabilirsiniz
Herneyse öyle görünüyorki SS nin şuana kadar oluşturduğu süreç şirkete ve kendilerine önemli ekonomik ve prestij aşınması vede büyük zaman kaynı getirmekten başka bir işe yaramadığıdır.
Umarız bundan sonra ET ile ZT şekilde sistemi sağduyulu şekilde kendileri yönetir ve icralara halka açık bir şirket sorumluluğu ile borsa normları kapsamında yön verirler. böyle bir yönetim anlayışında hem hersey ortaklık yararına olur hemde bundan kendileri en kazançlı çıkacaklardır.
Şirketimizin mevcut sorunlarının çözümü, var olan ihtilaflarını halli için, alınan ve Ticaret Sicil Gazetesinin 9283 sayısı ile yayınlanan yönetim kurulu kararı ile şirketimizi münferiden temsil ve ilzama yalnızca Ertan Sayılgan yetkili kılınmıştır. Bu karar ile şirketi münferiden temsil ve ilzam hususunda Ertan Sayılgan'dan başka yetkili kalmamıştır. Şirketi temsil ve ilzam yetkisini münferiden haiz tek kişi olan Ertan Sayılgan, var olan yetkilerini kullanmak hususunda Zeynep Tümer'i tüm yetkileri ihtiva eder şekilde usulünce tanzim edilmiş bir vekaletname ile yetkili kılmıştır. Zeynep Tümer ve Ertan Sayılgan etrafında oluşan yeni yönetim, Şirketin var olan sorunlarının çözümünde önemli mesafe katetmiş ve bu uğurda çalışmaya yoğun bir şekilde devam etmektedir.
Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
Şirketin 3 Mayıs açıklaması Selim in ne imza yetkisi ne de eşit imza yetkisi hiçbir bağı yok 2013 yılından beri çekilen kredileri geri ödemeyen yatırımcısını batırmak için çalışan birinin adını artık anmamak lazım ...Yeni yönetim neden ipleri devaraldı Spk kottan çıkarmak için uyarıda bulundu 400 milyon ellerındekı lotlar çöp olmasın diye kendilerini toparlamaya başladılar zaten mahkeme sonuçlanmış tebligat aşamasında çok süreleri kalmadı..
“Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
Yer İmleri