Sayfa 84/1081 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Endeks dusunce daha guzel kazaniyorum nedense )
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Oooo merkoda kopmus yarin gider bu.
    Usta sayende 3 kere trade ettim dunde 1.89 yerine koydum bekledim cok bunaltti ama satayim dedim her defasinda senin grafik geldi aklima tuttum hakkini helal et cok tesekkurler

3. Merko yu, Twitter da borsa benim işim adli kullanici 17.50 de bi kağıt soylicem dedi. 1.93 di. söyledi hemen 2 dk sonra devre kesti. Ben guvenmedigim için almadım.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Sen endeks olarak zirvedeyiz diyorsun ama daha bu emlak hareketi başlamadı. Kanal İstanbul mutlaka az çok iteleyecektir...
    teknik her türlü kılıfına uydurulur Dostum.
    endeks düşerken gyo lara ralli yaptırabilirler.
    endeksin benim gördüğüm teknikle 122,500 lere kadar potansiyeli var. (geçerse 144 bin)
    endeks 118,500-122,500 aralığında zig zag yaparken gyo lar yine ralli yapabilir
    yani bu kağıtlar çok ucuz her türlü alınıp beklenir.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

5. Evet, haklısın. Bir de bakıyorum, bu aralar "faizler yüksek olduğu için emlak piyasası sıkıntıda" söylemi revaçta.

Dolayısıyla devletin ani bir faiz veya mortgage faizi indirimi kararı ile piyasa ateşlenebilir. Saygılar...

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    teknik her türlü kılıfına uydurulur Dostum.
    endeks düşerken gyo lara ralli yaptırabilirler.
    endeksin benim gördüğüm teknikle 122,500 lere kadar potansiyeli var. (geçerse 144 bin)
    endeks 118,500-122,500 aralığında zig zag yaparken gyo lar yine ralli yapabilir
    yani bu kağıtlar çok ucuz her türlü alınıp beklenir.
    y.t.d.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Evet, haklısın. Bir de bakıyorum, bu aralar "faizler yüksek olduğu için emlak piyasası sıkıntıda" söylemi revaçta.

Dolayısıyla devletin ani bir faiz veya mortgage faizi indirimi kararı ile piyasa ateşlenebilir. Saygılar...
    burada devreye emlak bankası girecek. şu emlak bankası haberleri bi çıksa emlak konutu artık 3 liranın altında tutamazlar...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

7. https://pbs.twimg.com/media/DU9X-30WkAA9-bN.jpg ULAS bilanço çok iyi gelmiş. NE yapar bu senet?

Alıntı Originally Posted by Hacimsiz Yazıyı Oku
    Usta sayende 3 kere trade ettim dunde 1.89 yerine koydum bekledim cok bunaltti ama satayim dedim her defasinda senin grafik geldi aklima tuttum hakkini helal et cok tesekkurler
    Helal olsun. Tebrikler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 84/1081 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •