Sayfa 84/184 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
Arama sonucu : 1471 madde; 665 - 672 arası.

Konu: LKMNH - Lokman Hekim Sağlık

1. Devlet hastanesinde çalışamayacak kapasiteli insanlara Medicalpark sahibi ne dese haklıymış gerçekten.Bu kapasitesizliği görerek tecrübe ediyor olmak son derece üzüntü verici olsada gerçekler böyle.Daha geri alım yapmayı bilmeyen hadi bilmiyorsun bu kadar sürede öğrenemeyen kendini geliştiremeyen vasıfsızlardan ne beklenebilir ki.6,46 kapanan hisseyi 6.30 açtırıyorsun ya yüzünde bir utanma oluyormu acaba. Kafanız basmıyor belli bari okuyunda öğrenin bunun çözümü çok basit.6,46 ya kadar 14450 adet alış girmeyeceksin. 20 bin 25 bin gireceksin ki geri kalan hisseler 6,46 da kalmaya devam edecek. Gün boyu bütün işlemler zaten suni.Utanma sıkılma olsa zaten a1 in yaptığı piyasa bozucu işlemleri şikayet edersiniz. Birde farklı kişi alıyor izlenimi vermek için farklı alım yapıyor gibi görünme çabasıda çapsızlık adına güzel örnek.Hangi yüz ile vatandaştan oy istemeye çıkıyorsunuz.Yatırımcınında vatandaş olduğunu anlamayacak kişilerden ne beklersin ki.Ülkeye hayırlı öğrenci yetiştirecek bunlar.Hangi kapasite hangi geçmiş başarı ile bunu yapacaksınız.Ayıp Ayıp…

2. Yeni tahta yapıcı Prag’lı galiba. Söyleyin de saati geri alsın.

3. Bağlı ortaklık için hisse geri alımı yaptırdıkları kişi ile A1 üzerinden işlem yapan kişi eğer aynı ise şirketin başı belaya girebilir. Yaptığı işlemler piyasa dinamiklerinden farklı. Gerçi piyasa kavramından bahsetmek pek mümkün değil, o da ayrı konu.

MLP Care CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muharrem Usta’nın Değerlendirmesi:

“Geçtiğimiz senenin aynı çeyreğine kıyasla FAVÖK’ümüzü %30, hasılatımızı ise %18,2 oranında artırarak 2018 yılına güçlü bir başlangıç yaptığımızı söylemekten memnuniyet duyuyorum.

MLP de işler iyi gidiyor gibi. Maliyetler arttı gibi bahanelerin arkasına saklanmamışlar. Lokman Hekim de genelde bu tür bahaneler ortaya koyulur. Doğru planlama ile bu tür sorunların üstesinden gelinebileceğine güzel bir örnek oluşturmuş MLP.

Gerçi utanmadan 3326 lot hisse alıp 8165 lot aldım diye açıklama yapan sonra da pardon yanlış yazılmış ama biz yazmadık bunun sorumlusu da maliyetler olabilir deseler bile çok şaşırılmaması gerekir. Çünkü hata yapmazlar mutlaka başka bir neden vardır. 3326 lot almasanız daha saygın bir izlenim sağlayabilirler çünkü bu lot adedi ile ancak küçük haşarı çocuk modunda algılanırsınız. O yüzden ciddiye alınmaz ve tokat manyağı edilen tiplemelere benzetilirsiniz.

Görüldüğü gibi MLP maliyetlerini düşürmeyi başarmış. Lokman Hekim bu başarının ne kadarını sağlamışlar göreceğiz. Düşmemiş maliyetler kötü niyet kaynaklı mı yoksa başarısız ve ilgisizlik kaynağı mı onu anlamamıza yarayacaktır. Tahtada hisse aldırdığınız adamınıza daha fazla süre ve alan açmak için yapılıyor olabilir mi ? Utanmadan 3326 lot alıyor olmak sanki işlerin kesatlaştığı ortaya koyuyor. 21 bin lot alırız da satan yok yoksa alırız demek bu. Yeter ki tahtaya yazılanların dışında satış olsun.

Peki ya yurt dışı hasta gelirlerinde nasıl bir gelişim sağlanabildi. Yüzde 67 gibi bir değişim yakalayanlar ile kıyaslandığında ortaya nasıl bir sonuç çıkacağını merak ile bekliyoruz.

Gerçi Lokman Hekim yöneticileri bunlarla pek ilgilenmezler. Onlar bilançoyu geç vakitte gönderelim kimse görmesin ya da Vergi Dairesi Finansallarına göre Ankara hastanelerinin kötü bilançosunu nasıl gizleriz gibi daha önemli kurgulamalara dikkat ettiler. Artık değişti mi göreceğiz.

4. burada bazi arkadaslar olumsuz haber pompalama servisinde calisiyor sanki gidin o begenmediniz hissenin sayfasindan o zaman burada ne isiniz var. Amaciniz nedir ?

5. https://youtu.be/ExSQ05rzIbU

Telefonda yatırımcıya sen kimsin diye atarlanan Yasin'e ne oldu ki
    Özleyeceğiz Yasincim seni fatura keserken atarlanırsın artık

Bir de şu Mesut Yılmaz gibi 15 dakika düşündükten sonra konuşan Ömerciğimin yerine de sektörel yetkinlikli bir doktor koyunda tam olsun.

Jinekolog yatırımcı ilişkileri isteriz Yavaş ciğerimizi söktünüz hesabı

6.  Alıntı Originally Posted by musadonmez Yazıyı Oku
    burada bazi arkadaslar olumsuz haber pompalama servisinde calisiyor sanki gidin o begenmediniz hissenin sayfasindan o zaman burada ne isiniz var. Amaciniz nedir ?
    Bir dönem hissedarı olduğum hisse hakkında söylesene nedir olumlu düşüncelerin? 2013 yılında 5 milyon kar ediyordu bu hisse! 5 yılda ne koymuş üzerine söyle de bilelim. Sanırım firma hakkında çok bilgiye sahipsin. İmtiyazlı hisselerin arkasına sığınanmış şirketin bütün enerjisini 5 yıldır hisse geri alımına odaklamış parasını hayvancılık ve inşaata harcamış geri dönüşünde hiçbir başarı elde edememiş CFO ve yöneticileri AK parti ile şirketini unutmuş bu topluluk hakkında nedir olumlu düşüncelerin söyle de bizde bilgi sahibi olalım.

Burada insanlara laf söyleyeceğine olumlu durumları söyle biz de bilgilenelim.

İnşaata hayvancılığa ne kadar para ödemişler bunların karşılığında geri dönüş ne olmuş.

Yeni başladım GEDİZ hakkında ne düşünüyorsunuz diye sorduğuna göre ahkam kesmen için bilgi ve birikim ve tecrübeye sahipsin!

Fiyat istikrarı sağlamaktan bahseden iradeli bir yönetim hisse senedinden 2900 lot mu alır. Borsa + hisse senedi eksi. Nerede fiyat istikrarı.

Onların amacı yatırımcının elinden hisse almak yoksa sonuç bu olmaz.

Buyur dinleyelim, senin amacını?

Artık T A M A M İnşallah !

7. Krallar bugün ilk alımını 12:41’de yapmış. Neden geç alım yapıyorsun diyenler klark çekmişler.

Sonra söğüt gölgesinde dinlenmeye çekilmişler.Akşam olunca tekrar tezgaha gelmişler çürük çarık ne varsa ucuza Pazar eylemişler.

A1 nerede tırstı mı yoksa?

Yüzde 6 -7 basıp korku filmi çevirdiğini sanan bu embesile kaba etlerimle gülüyordum.

250 tane Hastanesi olan MLP bilançoyu yolladı 3-5 tane hastanesi olan Lokman Hekim bilançoyu toparlayamadı.

Neymiş bağımsız denetimmiş. Yav bırakın Allah’ ınızı seviyorsanız.

Haruncuğum çoktan hazırlamıştır tarih kısmını boş bırakmıştır.

Ehl-i hükümcüler ne zaman tamam derse bilanço o zaman hazır olur.

5 milyon altı foseptik üzerinde ise geri çekilmelerde destek olur.

Tahtacı emekli albay gibi bir şey işi gücü denetlemek ama bende emekli başçavuşum yani

Genç yaşta emekli olan albay, evde sürekli oturmaktan, hanımıyla ağız dalaşına girmekten sıkılınca, bakkalına gider:

- "Sana ayda 200 lira para vereyim, bunun karşılığında seni her gün denetleyeyim!"der.

Teklifi cazip bulan bakkal, hem para kazanacağım hem de deneyimli bir albayın uyarısını, yardımını alacağım, diyerek hemen kabul eder. Emekli albay, ertesi gün sabah 08:00 den akşam mesai sonuna kadar bakkal dükkanını denetlemeye başlar. Bakkal bir gün bile geçmeden denetimden sıkılır, baş edemez duruma gelir..Dayanamaz:

- "Albayım, al 200 liranı, ben bu işten vazgeçtim!"diyerek anlaşmayı bozar.

Emekli albay, manav, kasap, kırtasiyeci derken tüm esnafa aynı teklifi yapar. Ancak bir süre sonra hepsi denetimden sıkılarak anlaşmayı bozar. Son olarak gittiği manifaturacı ile yıldızları barışır. Denetim işi aylar sürer. Çok güzel anlaşırlar. Manifaturacı albayın her isteğini “Baş üstüne†diyerek yerine getirir. Olanlara bir anlam veremeyen albay:

- "Yav arkadaş, bütün mahalle esnafı denetimden sıkıldı. Seninle gayet iyi çalışıyoruz. Nitekim bu başarımızın sana göre sırrı ne?"

Manifaturacı hazırola geçip:

- "Albayım, ben de emekli başçavuşum." der

8. Bunca zamandır alım yapıyorlar.Ancak;anlayamadığım şu; 5,40'a dahi satan kim? ve her gün az da olsa bu malı bu fiyatlardan hala kimler veriyor?

Sayfa 84/184 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •