Sermaye artırımında Bülent ÇOBANOĞLU'nun Şirketimizden olan nakit alacaklarına mahsup edilecek tutarın, mahsuba konu 627.000 TL'den Senkron Bina Teknolojileri A.Ş.'nin borcu nedeniyle bankaya yapılan 1.865 TL ödemenin çıkarılarak dikkate alınması ve bu tutardaki fonun Bülent ÇOBANOĞLU tarafından nakden ödenmesi,
aman bülent abi şimttiden aldıgın fişi unutma...
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
4 ileri 3 geri
6ileri 7 geri
Hooop aylardır aynı yerdeyiz....
Darısı yıllardır aynı yerde durmaya
Asla ytd
Asla yatırım tavsiyesi değildir
7.750 bin liralık sermayeyle 52 milyonluk iş antlaşması..
Hemde senelerce sürmeyecek 150 gunde bitecek..
Jantsa...Isbir...Kartn...Konya..
Sermayesi düşük sirketler arasında böyle is antlaşmalarıyla ucuz kalacak..
Unutmayın ben bu sirkette fiyatı 1000 lira ustüne giden her şirketin küçüklüğünü görüyorum..
Hele pazar değişikliği olursa ve patron yamuk atmazsa fiyatın şişmemesini durduramazlar...
Şu anda bile niye 3 haneli fiyat yoktur diye soruyorum..
Büyük işler üreten küçük sermayeli her şirket uzaya gidiyor..
Sadece bize sabırla beklemek kalıyor..
Asla ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılmıyorum kağıdın durumuna bakarmısınız taban olmuş yaklaşık 24 bin lotla 38,80 görmüş 38,50 olmuş sonra 34,20 ye düşmüş diyecenki yipte bunada katılmıyorum açıkcası belirgin sıkıntılı bi kağıt bi hatayla geçenlerde almıştım keşke almasaydım gene zarardayım nerde görülmüş bi firma hergün kanal kanal dolasıp kagıdın beklentılerını anlatsın hadi anlatılıyor fiyatlama pozitif olması gerekırken aşağıya düşüyor çok fazla celıskıler var![]()
*SENKRON GÜVENLİK/ÇOBANOĞLU: DAĞLIK KARABAĞ'DA ORTAYA ÇIKACAK İMAR ÇALIŞMALARINDA AKTİF ROL ÜSTLENMEYE ÇALIŞIYORUZ..
*SENKRON GÜVENLİK/ÇOBANOĞLU: IRAK, KATAR VE LİBYA'NIN PROJELER İÇİN TAHSİS EDECEĞİ ÖZEL FONLARI TAKİP EDİYORUZ
*SENKRON GÜVENLİK/ÇOBANOĞLU: SAHRAALTI AFRİKA'DA OLDUKÇA RİSKLİ BÖLGELERDE YÜKSEK KARLI VE UYGUN MALİYETLİ PROJELERİ ARAŞTIRIYORUZ...
*SENKRON GÜVENLİK/ÇOBANOĞLU: ELEKTRİKLİ OTONUN YAYGINLAŞMASININ ÖNÜNDE ENGEL OLAN ŞARJ İSTASYONLARININ UYGUN FİYATLARLA VE YERLİ ÜRETİMLE YAYGIN OLARAK SON KULLANICI İLE BULUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ....
*SENKRON GÜVENLİK/ÇOBANOĞLU: 2021 YILI SONU İTİBARIYLA TOPLAM EN AZ 125 MİLYON TL SATIŞ YAPILMASINI HEDEFLİYORUZ
*SENKRON GÜVENLİK/ÇOBANOĞLU: 2021 YILSONUNDA EN AZ 36-48 MİLYON TL ARASINDA KAR ANALİZİ YAPILMAKTADIR...
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri