Sayfa 84/461 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 665 - 672 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. sağlam bastı üst kademelerede malı yığdı tavanı bilmemde 50 altına atmasa bari ş...z
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2. Valla ben aylardır bu kağıttayim yeni yok arkadaşları edindiğimi düşünüyorum daha zor gider yatis basladi 1 kademede 5m islam olup 3 kademe geri basmisligi vardır arkadaşın kaldık gene

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Almaz abicim almaz kansizdir lot sayıyor sana sattiracak bana sattiracak sonra yine cikacak

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by leonardo Yazıyı Oku
    Ek 6326 nasıl yalandan bir düşüş görün toplanan malıda görünn.asla ytd
    👍

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. yanlış anlaşılmasın 54 ten döndüğünde 52-53 iken satıcı 250 bindi ben yazdım sonra alımlar oldu ama benimki gitmedi sağlık olsun bekleriz 52 aldık hata ettik
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. kağıtta kademe kalın olduğu için trade de yapamadım kapandaki fare gibi bekliyom borsada en sevmediğim olay.aslında bu kahpe spek haftaya bişiler çevirecek ama dur bakalım..bütün gyolar gitti bitek bu mal kaldı .her gün 60 a satış yazcam seni haftaya illa alcan tahtacı efendi

7. gedik tahtayi *** etti.....ytd

8. gediğin girdiği tahtalar hep aynı oluyor usta

Sayfa 84/461 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •