Sayfa 84/214 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 1711 madde; 665 - 672 arası.

Konu: BEYAZ - Beyaz Filo

1. Herkes cimere bimere yazsin bu soygunu ben simdi yazdim.lutfen yazin bu soygunu alenen soygun var kanemici asalaklar bizi dansoz yapti.lutfen bimere cimere yazin ben yazdim Vallahi...

2. Sata sata bitiremedi o.ç

3. Senin ben 7ecdadını skym...

4. bu kadar düşünsun ardından bedelli patlatırlar bu namuslu insanlar

5. Ya arkadas bir kagit 3 islem gununde yuzde 70 duser mi ya ulan bu nasil memleket arkadas resmen soygun var 1 tl olsa yinede kimse birsey yapmayacak kan emiciler...

6. Bu spk denen kurumdakilerin hepsi satilik anlasmali yoksa muz cumhuruyetinde bile buna musade etmezler...

7.  Alıntı Originally Posted by SlimCarlos34 Yazıyı Oku
    bu kadar düşünsun ardından bedelli patlatırlar bu namuslu insanlar
    Bigun bende dusundum ...bu durum sanki onu gosteriyor...milletin cani daha fazla yanar...umarim yapmazlar

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. KArdeşim önceden bu tip hisselerin örnekleri borsada çok oldu 1 tl den gelip 30 50 100 tl lere çıkanlar aksel Gen yatırım holding mmcas bunlar da çok yüksek fiyatları gördükten sonra ortak satışları ile geldikleri yerlerin bile altına düştüler bir çoğu borsada yok battı gitti şimdi bunun durumuda bu ortak satışı ile aynı mı olacak bilinmez

bunun iki kademe altında avtur avgyo gibi kağıtlar da var onlarda düştümü 5 6 kat düşüyorlar sonrada senelerce aynı fiyat gidiyorlar sonra aniden biri geliyor alıyor batmaz ise tekrar zirvelere doğru gidiyor 1 tl den 6 tl ye çıktıkları görüldü Avtur avgyo gibi kağıtlarında Borsada kumar kağıtları çoktur

Halka açıklık yüzde 80 in üzerine çıktığında bilin ki o şirket artık içinin boşaltılması için uygun konuma gelmiştir ve Sahibi istediği gibi batırır da çıkarır da borsa da hisse fiyatını sahibi belirler hale gelmiş olur bu da olumsuz bir durumdur

Burada küçük yatırımcıların yapması gereken ortak satışı olan kağıtlardan uzak durmaları gerekmektedir aksi halde zarar edebilirler

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 84/214 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •