Sayfa 84/104 İlkİlk ... 3474828384858694 ... SonSon
Arama sonucu : 825 madde; 665 - 672 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Bilmediğimden soruyorum. Şirketin büyüklüğü (yaptığı işler, cirosu, karı vs) de diğerleri kadarmı önemli olan o.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bak şimdi arap sermayesinden yaklaşık 30 milyar dolar enerjiye yatırımdan bahsediliyor ve en avantajlı şirketin yeotk olduğu söyleniyor bizler şimdiye kadar yaklaşık kabaca 200 milyon dolarlık iş aldı diye seviniyoruz fakat arap işleri devreye girdiğinde anlaşılan milyar dolarlar söz konusu olacak buda demektirki alabildiğin kadar al 1.lot 10.lot yada 100 lot herneyse al at kenara bakma 5 on yıl geleceğe yatırımsa bu ve bunun gibi şirketlerde ümit oldukça yüksek,yinede fazla hırsa kapılmayalım dünya malı dünyada kalır ytd.

2. Geçen hafta hedef lotuma yakın lotu aldım. Gelen haberler çok güzel, inşallah bu pastadan büyük bir pay alırız.

3. Pazartesi roketiz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...9854723/photo/ Üff Üff Üffff maşallah hayırlısı olsun inşallah. ytd. İhaleyi alsada almasada bundan sonra bu gibi ihaleler hızlanacak gibi ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Pazartesi roketiz
    Zaten bu hisseyi kısa düzeltmelerle 250 ila 300 bandına atmaları bu şartlarda kaçınılmaz gibi duruyor ne kadar buralarda tutarsalar o kadar mal kaptırırlar, yatırım tavsiyesi değil zarar edebilirsiniz.ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Zaten bu hisseyi kısa düzeltmelerle 250 ila 300 bandına atmaları bu şartlarda kaçınılmaz gibi duruyor ne kadar buralarda tutarsalar o kadar mal kaptırırlar, yatırım tavsiyesi değil zarar edebilirsiniz.ytd.
    Dostum ne hisseler gıttı gıdıyor be ,,şuan en kötü 30 mılyar pıyasa değerinde olması gereken şirket 13 milyar da sürünüyor ,, en geç yıl sonu 30 mılyar pd ni geçmeli !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7. Son bilanço döneminde karımızı %412 arttırmışız 2022 ilk çeyreğe kıyasla. Yine aynı şekilde artış yapabilir miyiz? 2022 2. Çeyrek karımız yaklaşık 32 milyon tl görünüyor, bu çeyrekte aynı artış performansını gösterebilirsek 160 milyon tl kar eder. Şirketi daha yakından takip etmiş olan arkadaşların kar beklentisi var mıdır akıllarında?

Sayfa 84/104 İlkİlk ... 3474828384858694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •