TS ve Kent çok iyi gitti-TS için önceden al yönünde önerim vardı 150 cıvarıyken,bilmiyorum alan oldumu,bugün 2.70 üstüne attı iyi getiri 1 ayda %70-70 oranını mevduattan kazanmaya kalksan 1.5 senede anca kazanırsınız![]()
TS ve Kent çok iyi gitti-TS için önceden al yönünde önerim vardı 150 cıvarıyken,bilmiyorum alan oldumu,bugün 2.70 üstüne attı iyi getiri 1 ayda %70-70 oranını mevduattan kazanmaya kalksan 1.5 senede anca kazanırsınız![]()
Merkezin faiz kararı yine pas geçme olabilir,isterse faizi düşürsün sıkıysa,enflasyonun altında faiz olurmu,guya neymiş sektör zordaymış yüksek faizden şikayetçiymiş,acaba hangi sektörler ?
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Bir insan bu kadar yalancı olurmu ?
https://www.youtube.com/watch?v=LHhA68Y2riA
Merkez Bankası : Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, rezerv yönetimi kapsamında dış yükümlülüklerinin azaltılması amacıyla uluslararası depo alım işlemlerini gözden geçirmektedir.
Bu kapsamda, 2023 yılında Saudi Fund for Development ile gerçekleştirilen 5 milyar ABD doları tutarındaki depo alım işlemi karşılıklı mutabakat ile sonlandırılmıştır.
Son dönemde depo bakiyelerinin azaltılması yoluyla dış yükümlülüklerimizde yaklaşık 7 milyar ABD doları karşılığı iyileşme sağlanmıştır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere mutlaka indireceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri