Sayfa 840/904 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890 ... SonSon
Arama sonucu : 7227 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Buradaki hareketleri patronla bagdastirmanin doğru olduğunu düşünmüyorum,her hissede patron satıyor muhabbetine rastlıyoruz
    Son üç günlük hareketide patron yaptı mı diyeceğiz o zaman,
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar

P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla cinali hocam bende aynısını yazıyorum buradan ama gelin anlatın işte..

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Yazmayım dedim ama .dayanamadım..sizin al sat ..yatırım srtrejedinizin..bize ne faydası var??burası tatmin ve terapi salonu değil.ki..zaten bunlar [emoji23]dedenin ve tahtacının ekmeğine organik tereyağ sürmenizi sağlıyor..masada el söylenmez..halen bu.mantığı anlamayanlar var..bilmiyorum yazan arkadaşların yaş ortalamasını..ergen borsacı gibi..surdan verdım surdan aldım vs..varsa şirket hakkında veri..bilgi teknik temel.bunlarpaylaşılır..Neyse yanlış anlayıp saldırmmayın..
    [emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sn. unsali size faydası olsun diye değil, vurgulamak istediğim başka bir şeydi siz ana fikri anlamamışsınız demek ki. Ergen borsacı olmadığım gibi, 60 yaşına merdiven dayamış, 30 yıllık yatırımcıyım. Burası da kumar masası değil ki elimizi söylemeyelim. Benzetme olmamış. Benim paylaşımlarıma bakarsanız daha çok şirket haberleri, araştırmaları ve temel veriler üzerine olduğunu görürsünüz. Size bol kazançlar..

Sn bağbozumu isbir platformu pek rağbet olmadığı için buraya sizi muhatap alarak yazdım,yarın bu şirketle ilgili kendi firumunda yazarım İnşallah

4. niye dellendi bu gene acaba...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. Çok manyakça hareketler, 4-6 lira git geller, al-satçılara iyi kazanç kapısı oldu, seneyi buralardan kapatırsa iyi.
    İyi bir hafta ve sene olması dileğiyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Sn bağbozumu isbir platformu pek rağbet olmadığı için buraya sizi muhatap alarak yazdım,yarın bu şirketle ilgili kendi firumunda yazarım İnşallah

Teşekkürler Sn. cinali okudum forumdan

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Çok manyakça hareketler, 4-6 lira git geller, al-satçılara iyi kazanç kapısı oldu, seneyi buralardan kapatırsa iyi.
    İyi bir hafta ve sene olması dileğiyle.
    hareketleri o kadar suni ki 35 bin lotla + %6 yaptırıyor. Hiçbir spek ya da patron tahtasını boş bırakmaz. Öyle kafasına göre blok alım yapamazlar. Bu, patronun ve çok kullandığı diğer kurumlar üzerinden al gülüm ver gülüm hareketidir. Bugüne kadar en net alımları iş yatırım üzerinden yapıyordu patron. Geçmiş, geleceğin yansıması prensibinden yola çıkılacak olursa iş yatırımı izlemek şimdilik faydalı olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    hareketleri o kadar suni ki 35 bin lotla + %6 yaptırıyor. Hiçbir spek ya da patron tahtasını boş bırakmaz. Öyle kafasına göre blok alım yapamazlar. Bu, patronun ve çok kullandığı diğer kurumlar üzerinden al gülüm ver gülüm hareketidir. Bugüne kadar en net alımları iş yatırım üzerinden yapıyordu patron. Geçmiş, geleceğin yansıması prensibinden yola çıkılacak olursa iş yatırımı izlemek şimdilik faydalı olabilir.
    Bu kadar büyük marjlar normal değil ama küçük lotlarla yapıyorsa belki de büyük malların tahtaya gelmesini bekliyordur, Şubat-Mart gibi daha istikrarlı bir çıkış olabilir, tabiki de global piyasalarda bir sıkıntı olmazsa.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 840/904 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •