Trolleri yok sayın. Çok rahat edeceksiniz.
Trolleri yok sayın. Çok rahat edeceksiniz.
Şimdi son kez tekrar edelim :
Pazartesi satış matış yok, haber fake
Ekim vadenin pala yakasını bırakmaz
Aralık vadede boruyu döşer
Boruya U profil takar, terse döşer
Rekor mekor derken vade biter
Şubat vadede ABD öper, ismi lazım değil bankası taban taban
Günler böyle geçer gider
%65 i yabancida
Bu %65 payin en az % 40 i abd li fonlara ait.
Cek usta parani herkes rahatlicak.
https://m.dunya.com/kose-yazisi/bors...-elinde/366407
Tayyip 'in borsasina getiriyorsun fed in sicak dolarlarini.gece gunduz zirliyorlar. Yapma yatırımı sat elundekilerial dolari hadi yoluna.
Blackrock abd li fon degil mi ? 17-25 aralik surecinde elimizde ciddi halkb senedi var sorun gormuyoruz yatirimia devam edecez diyen.
Merril den yapan abd li mis mis de mus mus. Adam kendileri aliyoruz turk bankalarini diyor
Bencede halkb ye kisa da ceza gelmez. Gelirse asla bu merril e fln hisseinizi kaptirmayin derim.
Ac kurt gibi fed dolarini bozup halkb ye yatirim yapacaklar.
Her zaman ki gibi
https://www.google.com.tr/amp/www.hu...klama-25431575
Blackrock halkb deki pozisyonu arttiriyor.
Blackrock merkezi new york.
Son 10 gunluk halkb takasi atabilecek arkadas var mi.
New york.merkezli bgc nin ne kdr alim yaptigini gorelim ;)
Abd fonlari ac kurt gibi para sokuyor buraya sorsan ee efendim iste onlar abd li degilmis mis de mus.
Sn ata,
Belirli aralıklarla maliyeti yapıştırmıştım. Şubat vadede short idim. Maliyeti 138 küsurdu. Son 122 hareketinde Şubat vadeyi kapatmak yerine Ekim vade long gittim çünkü beklentim U100 107 idi. Belki 108.5 diye de yazmıştım. Ekim longlar U100 108.5 ta bitecek şekilde İKG cinsinden satışa yazılmıştı. Cuma günü longların tamamı gitti, hatta Şubat vadeden short açmayı düşünürken yanlışlıkla Ekim vadede ek short açtım, cuma günü yaklaşık 550 puan karla onları kapattım. Tam bir hesaplama yapmadım ama anaparaya kabaca baktığımda ya 0-1000 puan karda, ya da 0-1000 puan zarardayım. Yani ciddi bir değişiklik yok.
Diğer sorunuza gelince, 145 değil, vadeli 150 ye kadar satışlarım sürer. Eğer realizasyonsuz gelebilirlerse orada bakarım duruma. (Bunu da daha önce yazmıştım). Realizasyon yaparak gelirse poz düzeltir, daha yukarılara kadar satarım. Şu anda vadeliye soktuğum para %9 civarında. Yani PY nin çok daha yukarılara gitmesi gerek, çökertmek için.
Bir arkadaş sormuştu, madem yukarı beklentin var, neden short açıyorsun diye. Ekran başında beklemiyorum, orta-uzun vadeciyim, bu vadede de (haftalık) göstergeler hala satta. Bana göre trend bitti (Trend dediğim EW de 3. Dalga), 5. dalga ile yeni zirve yapsak bile U100 de 115-116 üzeri çok zor. Ben kendimi U100 de 123 bine göre ayarladım. Realizasyon yapmadan gelebiliyorsa 123 e, hoşgelsin.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG, Suriye'de Fırat Nehri'nin doğusundaki Deyrizor ilinde terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki ülkenin en büyük petrol sahasını ele geçirdi.
Terör örgütü YPG 9 Eylül'de ABD desteğiyle başlattığı Deyrizor operasyonu kapsamında kentin kuzey kırsalında ilerleyişi devam ediyor.
Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Suriye'nin Irak sınırına hakim Deyrizor'un doğu kırsalında bulunan ve ülkenin en zengin petrol yatağı olarak bilinen El-Ömer petrol sahası terör örgütü YPG'nin kontrolüne geçti. Öte yandan YPG'nin, DEAŞ'ın Rakka kent merkezinden tamamen
çekilmesinin ardından bazı örgüt üyelerini Deyrizor'a takviye amaçlı gönderdiği öğrenildi.
YPG, 23 Eylül'de de Deyrizor'un kuzeydoğu kırsalındaki en büyük gaz tesisi "Konoko"yu işgal etmiş ardından bu ay başlarında Cafra petrol sahasını ele geçirmişti.
AA'nın harita alan ölçümlerine göre terör örgütü YPG Suriye topraklarının yaklaşık dörtte birini işgal ediyor. Deyrizor'u ikiye bölen Fırat Nehri’nin doğusunda ülkenin en büyük petrol sahaları bulunuyor. DEAŞ son 3 yıldır, söz konusu petrol sahalarından milyonlarca dolar gelir elde etmişti.
Yer İmleri