Originally Posted by
HAKEM
................................Adamın icraatı ev yapmak , tek bir evden kazancı bu.Ve bu memleket gelişecek güçlenecek dünyada sözü dinlenen bir ülke olacak öyle mi....................
Tabii ki memleket bununla gelişmeyecek. Öyle olsun diyen de yok.
İtirazım, daire yatırımına toptan geri zekalılık olarak yaklaşma zihniyetine, o nedenle verdim şahit olduğum örneği.
İnsanlık tarihinin başından beri beslenme birinci, barınma da ikinci olmazsa olmaz ihtiyacıdır insanoğlunun (Bknz. MASLOW)
Medeniyetin 1000-2000 bin yıl sonrasında da bu durum değişmeyecek. Barınmayı sağlayacak olan daire (şimdiki adıyla) her zaman temel ihtiyaçlardan biri olacak.
Hatta "oturmak için evet, yatırım için daire alınmamalı" savına da bu nedenle karşıyım ben. Daire bana ihtiyaç olmaz ise, ihtiyacı olan birileri mutlaka olacak. Türkiye-Dünya bü-yü-yor. Nüfus da artıyor.
Uygun şartlarda, uygun lokasyonda, uygun fiyata, doğru projeye yatırım her zaman kazandıracak.
Sahibinden.com dan patlak, batık örnekleri yapıştırmakla bu değişmez. Daha önce de ifade ettim: Ticarette tokat yiyen örneklerden yola çıkıp "ticaret yapılmaz" savunulur mu?
Betonun neyini seveceğiz, gece yanımıza alıp sarıldığımız yok. Bir hakaret, bir hakaret başka icraat olmadığına eminim bu şekilde bakanlarda. O nedenle yazdım alıntıladığınız mesajımı. Bu arada ben de psikolog olarak çalışıyorum. Anlıyorum az çok söylediklerinizi.
Bol kazançlar dilerim...
İnsan iki şeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabını.
Yer İmleri