Sayfa 846/1004 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sizin bulduğunuz hisseler Temel analiz literatürüne uygun kalitede hisseler. Doğru yoldasınız. Başarı gelip gelmeyeceği ise ayrı şeyler. Onu bilemeyiz. Kimse de bilemez.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Farklı sözler, fikirler, sadece kafa karıştırmaya yarayacak şeyler. Yanlışınız zamanlama, timing olabilir. O ise herkeste var. Her attığını vurana daha rastlamadım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    İlla tahta yapıcı olmak zorunda değilsin
    otkar koç tahtası neyini bileceksin? eccuk da bana güven.
    Komutan, ne tahta yapıcılığı.... yatırımcıyım diyorum.
    Senin anlamadığın yada benim anlatamadığım konu, piyasalara bakış açımızdaki fark. Konu güven değil.
    Ben treader değilim.içini görmediğim kavanoza parmak atmam.
    Ayrıca Tümosan yatırımcısıyken neden Otokar pozisyonu açayım ki....gereksiz.

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

4.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Komutan, ne tahta yapıcılığı.... yatırımcıyım diyorum.
    Senin anlamadığın yada benim anlatamadığım konu, piyasalara bakış açımızdaki fark. Konu güven değil.
    Ben treader değilim.içini görmediğim kavanoza parmak atmam.
    Ayrıca Tümosan yatırımcısıyken neden Otokar pozisyonu açayım ki....gereksiz.

craps, pawnstar, svilengrad
    Aramızdaki fark bence
    benim vaktinde (2000'de) kazAnılmış parayı ve fırsatı değerlendirememiş olmam(o da nasip sadece izocamı, tüpraşı çelebiyi, boyneri taşıyabilseydim bugün çok başka şeyler konuşuyor olurduk, eneji sektörüne gaz verenlerin gazına geldim bilirsin 2000 de enerjilere verilen gazı, ak enerji, zoren sonrası bi şanssızlıktır gitti gidiyor çorap söküğü gibi)
    ondandırki sermayem yok olmuş hayatı ertelemişim ve benim senin gibi uzun uzadı hisse taşıyarak zengin olma vaktim geçti
    sen treader diyebilirisin ben kendime bal arısı diyeyim(hisseler arası pariteci yeni bir deyim/terim/kavram) sen ne dersen de.

saygılar bol bereketli kazançlar
    Son düzenleme : koçari; 20-12-2020 saat: 05:47.

5. Bir soru
    zoren'in halka arzında bana 1 lot(1000) hisse vermişlerdi galiba, dursun kenarda demiştim
    yıllar sonra sorduğumda sizin hesabınızda hisseniz de yok dediler
    önemsemedim, bir gün araştırır bulurum diye yoğun çalışma hayatı sebebiyle, şimdi onu bulabilirmiyim?
    yapılan sermaye artırımlarıyla gözden çıkarılmayacak bir miktara ulaşmış olmalı.

''iflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış''

şimdilik tok gözlü olmanın bedeli gibi duruyor.

o zaman deniz bankın yayla şubesinde hesap açarak başvuru yapmıştım, esas hesabım orada değildi tabi.
    madem eski defterleri açtım
    çbs printaş vardı sermayesi düşük matbaa mürekkepleri üret,yordu
    seçim sebebiyle satışları artar diye almış bana göre uzun süre taşımış sonra satmıştım
    lot altı küsürat kalmıştı
    hesabımı nereye taşırsam taşıyayım hesabımda görünüyor. zoreni neden hesabıma aktarmadılar?
    Son düzenleme : koçari; 20-12-2020 saat: 06:07.

6.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    2021 ilk çeyrek bilançosunda 2020' de getirdiği karın 9 mislini getirdiğinde
    otkar kaç lira etmez diye bir soruyu kendime de foruma da soruyorum.

Açıkçası
    aselsanın bölünmeden önce 9.50 lerden kalkışına benzetiyorum otkarı
    bilanço yıldız gibi parladığında satış yapılabilir.
    hatta satmadan yüklü bir bedelsiz sermaye artırımı da beklenebilir(böyle bir durumda hissenin zaten 4 haneli rakamlardan aşağıda işlem görüp bölüneceğini düşünMüyorum, kartonu 250 liralarda almama gafletimi affedemiyorum, ahhh karabüklü bayram abim artık aramayada yüzüm yok, hep şu bedelsizin firmalara bir şey katmadığını bildiğimdendir, bana ne deyip geçmem lazım, madem piyasa öyle yapıyor öyle hisse fiyatlıyor, artık ben piyasaya uyacağım, banamı kaldı piyasaya doğruları dayatmak.)
    kısada hızlı prim yaparsa parite takip ettiğim hisselerde ciddi parite yakalarsam satar geçerim
    yoksa evlatlığım der beklerim.
    şu dediğimde yanlış anlamalara mahal vermeyeyim, 2020 ile 21 ilk çeyreğini kast ediyorum, 20'nin tamamını değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    30 yıllık Borsa hayatımda bir defa Halka arza katıldım. "Zoren" olmuştu. 27 liradan arz olup, bir haftada 37 liraya kadar gitmişti. Sonra geri dönüşünde 30 lira civarından satmıştım.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    30 yıllık Borsa hayatımda bir defa Halka arza katıldım. "Zoren" olmuştu. 27 liradan arz olup, bir haftada 37 liraya kadar gitmişti. Sonra geri dönüşünde 30 lira civarından satmıştım.
    Benim de tek halka arza katılışım HİSSELER ORTADA YOK.

Logoyla ak enerjiyi ilk tahtada işlem gördüklerinde almıştım
    yeni arzla ilgim o kadar.

Sayfa 846/1004 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •