nebati bakan bugün yardırmış..
nebati bakan bugün yardırmış..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
İki gündür kirli propaganda yürüten Erdoğan ve yaveri fotoroman Süleyman… Öldürülen teröristin DNA raporuna rağmen, tam 2 gündür yalan söylediniz, havuz medyanız manşetler attı. Oysa ben ne dolaplar çevirdiğinizi iki gündür biliyorum. Bile bile yalan söylediniz.
Şimdi çıkın ve teröriste ait DNA raporunu açıklayın, bu millet bir kez ağzınızdan doğru bir şey duysun. Başsavcıya dosyaya el koyun dediniz. Başsavcıya sesleniyorum, o dosyayı gizlemeye çalışma, biliyoruz gerçekleri… Utanmıyor musunuz!
Kilicdaroglu 'nun tvitleri.
2 gün boyunca ne algı yapıldı.
Emeklilik fonları ve olanlar üzerine...
Memento mori
KIŞIN GEZİN"
Ersoy, "Turizmle ilgili şimdi zaten kışın fiyatların en uygun olduğu dönem. Bütçe-kriter açısından baktığınız zaman kışın gezmenizi tavsiye ederim. En düşük bütçelerin, hemen hemen maliyetine satışların olduğu bir dönemde gezme fırsatı yakalamış olursunuz" ifadelerini kullandı.
Turizm Bakanı sağ olsun biz fakirlere öneride bulunmuş.
Enerji Bakanı 'da zihni sinir projesi açıklamıştı.
Enerji Bakanı Fatih Dönmez, “Kısa mesafelerde yürüyün ya da bisiklete binin. Saçınızı KURUTMA makinesi ile değil, havlu ile kurutun. Banyoya KUM saati koyun, 4 DAKİKA fazla duş yapmayın. Kışın FIRINI kullandıktan sonra kapağını açıp, ortamı ısıtın. Düşük katlar için asansöre binmeyin, merdivenden çıkın” tavsiyelerinde bulunmuştu.
Saç kurutma makinesi, yürüme ve asansör önerisini yıllardır uyguluyorum.
Kum saati... helâl...
güneş saatine geçin de diyebilirdi...
Evine büyük hamster tekeri koyunca haber etsin.. Örnek olsun.. Yeşil enerji..
Memento mori
Yer İmleri