Sayfa 847/958 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
    3.02 gösterdi bugün,aldıklarımızın üstüne biraz daha ilave ettik...Zamanında 3 üstüne atsa diye yırtınırdık,şimdi bu fiatlardan hisse topluyoruz,sebep belli endexsin uçması ona göre hissenin ucuz kalması.

2. Ekran Alıntısı.jpg
    Aylık Afyon.. Takozu yukarı kırmış. Ardından onaya gelip tekrar bi yükseliş. Hacim artışı olumlu.

3. Bu da haftalık. Haftalıkta NU göze çarpıyor.

Ekrddan Alıntısı.jpg
    Attached Images Attached Images

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    3.02 gösterdi bugün,aldıklarımızın üstüne biraz daha ilave ettik...Zamanında 3 üstüne atsa diye yırtınırdık,şimdi bu fiatlardan hisse topluyoruz,sebep belli endexsin uçması ona göre hissenin ucuz kalması.
    Reyis yanlış yerdesin! benım sözumu hıc ama hıc dınlemıyorsun. vkfyo ne oldugunu gordun mu? ruchan nasıl hareket eder gorebıldın mı? afyon bitti gariiii şimdi yenı vkfyo ve afyon bulmakta. eski göz agrına gel pozisyon al demedı deme bak!
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Reyis yanlış yerdesin! benım sözumu hıc ama hıc dınlemıyorsun. vkfyo ne oldugunu gordun mu? ruchan nasıl hareket eder gorebıldın mı? afyon bitti gariiii şimdi yenı vkfyo ve afyon bulmakta. eski göz agrına gel pozisyon al demedı deme bak!
    Bunlar hep bedellimi yapar,diğer parçalarından ufaktan bende kaldırdım,bunun tavan yapması ilginç,üstelik borsadan yabancının tüğdüğü yerde bunlara yatırımı kim yaparki ?

6. Afyon çimento hissede heryıl aşağı düşüyor sonra üçkatı yukarı çıkıyor neden çünkü bu hissede spek iyi para kazandırıyor Petkim hissesinde yıllardır boşa bekledik zararına sattık bu raya temel attık ben biryıl beklerim yeterki üçe katlasın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bunlar hep bedellimi yapar,diğer parçalarından ufaktan bende kaldırdım,bunun tavan yapması ilginç,üstelik borsadan yabancının tüğdüğü yerde bunlara yatırımı kim yaparki ?
    ben nyanıyom yanıyom erken kactıgıma yanıyom. ruchan efsane hareket etti. sıradakını kacırmamamk lazım ben uyarıyorum . sonra alkımdeki gibi bakarsın arkadan.!
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by Polat 52 Yazıyı Oku
    Afyon çimento hissede heryıl aşağı düşüyor sonra üçkatı yukarı çıkıyor neden çünkü bu hissede spek iyi para kazandırıyor Petkim hissesinde yıllardır boşa bekledik zararına sattık bu raya temel attık ben biryıl beklerim yeterki üçe katlasın
    Petkim 4.20 üstünde,bende kızıp 3.70 satmıştım 3.45 maliyetlen.

Sayfa 847/958 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •