Sayfa 847/1195 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Senin paran gavurun 5 senti, konu bitmiştir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. 2053 vizyonu....
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu gün Borsada olup bitenlerden benim çıkardığım sonuç;Eger Bir hissede % 5-10 Kaar'ın varsa,acıma bas satış tuşuna,at parayı cebe..Sonra yat pusuya..Diger türlü,İnsanı kış ortasında donsuz bırakıyorlar ..!!
    ,bende devamlı bunu anlatıyorum,ama anlamayan kaya yat,yat uyu diyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    Sayıştaya birtürlü çeki düzen veremiyorlar,yahu güç sizde devamlı foyanızı meydana çıkartıyorlar,demekki hakimleri belirli mahkemelere atamışlar,mesela Kartal Anadolu Adliyesi benim davamda orada görüldü,bide Çağlayan adliyesi var,diğerlerinden çok az ses çıkıyor,o değilde birisinin diploması sahte çıkarsa her imza attığı şey geriden hesaplanacak,yandı gülüm keten helvası o zaman,valla yargılananlar statlara sığmaz

138 kamu kuruluşu, dernek ve vakıflara yapılan yardımları gizlemiş!
    Sayıştay'ın denetlediği ve aralarında bakanlıklar, belediyeler ve üniversitelerin de olduğu 315 kamu kurumunun hazırladığı raporlarla ilgili çarpıcı gerçekler ortaya çıktı.
    Sayıştay, kamu kuruluşlarının 2021 yılı denetim raporlarını yayımladı.

Faaliyet Genel Değerlendirme Raporu’nda yapılan çalışmalara ve elde edilen verilerin genel analizine yer veren Sayıştay dikkat çeken tespitlerde bulundu.

Toplam 315 kamu idaresinin faaliyet raporu değerlendirmeleri ve denetim sonuçları dikkate alınarak hazırlanan rapora göre, 206 kamu idaresinin faaliyet raporunda temel mali tablolara ve bu tablolara ilişkin açıklamalara yer vermediği görüldü.

Yapılan inceleme neticesinde 138 kamu idaresinin yardım yapılan birlik, kurum ve kuruluşlara ilişkin bilgilere idare faaliyet raporunda yer vermediği tespit edildi.

Kamu idarelerinden 144'ünün tüm varlık ve yükümlülüklerini faaliyet raporlarında açıklamadığı belirlendi.

Sayıştay, aralarında bakanlık ve belediyelerin de olduğu kamu kuruluşlarının verileri saklamasını “Bu durum, faaliyet raporlarıyla amaçlanan mali bilgiye yönelik kamuya hesap verme sorumluluğunun tam olarak yerine getirilmesini engellemektedir. Faaliyet raporlarının stratejik yönetim süreci ve hesap verebilirliğe temel olacak bir nitelik taşıyabilmesi için, bu raporların kurumların mali tablolarını içermesi gerekmektedir.†sözleriyle değerlendirdi.

YASALARA UYMADILAR

Sayıştay’ın diğer tespitleri şöyle:

* Faaliyet raporu hazırlayan kamu idarelerinden 215'i bütçe hedef ve gerçekleşmeleri arasında meydana gelen sapmaların nedenleri hakkında açıklama yapmadı.

* 70 kamu idaresi bütçe ile tahsis edilen ödeneklerin dışında idarenin kullanımına tahsis edilen özel ödenek, dış proje kredisi veya bağış ve yardım gibi kaynakları faaliyet raporunda göstermedi.

* Kamu idarelerinin 17'si, yasal zorunluluk olmasına rağmen faaliyet raporunu yayımlamadı.
    https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...lemis-7390117/

5. Kimsenin umurunda değil ki.

Şöyle muhalif böyle aydın takılıyorum diyen tip görüyorsun bakıyorsun eyt destekliyor.

Yani o 40 yaşında emekli olsun bi şekilde de arkadan gelen gebersin mezarda bile emekli olamasın.

Toplum bu işte fazlası değil.

Eyt var karşılığı da 30 tane saray 5000 tane ihale alacam desin, sarayı 50 ihaleyi 10000 yapalım der bu millet. Mal bu. Yok sayistay filan. Kim takar 3 5 namuslu memuru.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sayıştaya birtürlü çeki düzen veremiyorlar,yahu güç sizde devamlı foyanızı meydana çıkartıyorlar,demekki hakimleri belirli mahkemelere atamışlar,mesela Kartal Anadolu Adliyesi benim davamda orada görüldü,bide Çağlayan adliyesi var,diğerlerinden çok az ses çıkıyor,o değilde birisinin diploması sahte çıkarsa her imza attığı şey geriden hesaplanacak,yandı gülüm keten helvası o zaman,valla yargılananlar statlara sığmaz

138 kamu kuruluşu, dernek ve vakıflara yapılan yardımları gizlemiş!
    Sayıştay'ın denetlediği ve aralarında bakanlıklar, belediyeler ve üniversitelerin de olduğu 315 kamu kurumunun hazırladığı raporlarla ilgili çarpıcı gerçekler ortaya çıktı.
    Sayıştay, kamu kuruluşlarının 2021 yılı denetim raporlarını yayımladı.

Faaliyet Genel Değerlendirme Raporuâ��nda yapılan çalışmalara ve elde edilen verilerin genel analizine yer veren Sayıştay dikkat çeken tespitlerde bulundu.

Toplam 315 kamu idaresinin faaliyet raporu değerlendirmeleri ve denetim sonuçları dikkate alınarak hazırlanan rapora göre, 206 kamu idaresinin faaliyet raporunda temel mali tablolara ve bu tablolara ilişkin açıklamalara yer vermediği görüldü.

Yapılan inceleme neticesinde 138 kamu idaresinin yardım yapılan birlik, kurum ve kuruluşlara ilişkin bilgilere idare faaliyet raporunda yer vermediği tespit edildi.

Kamu idarelerinden 144'ünün tüm varlık ve yükümlülüklerini faaliyet raporlarında açıklamadığı belirlendi.

Sayıştay, aralarında bakanlık ve belediyelerin de olduğu kamu kuruluşlarının verileri saklamasını â��Bu durum, faaliyet raporlarıyla amaçlanan mali bilgiye yönelik kamuya hesap verme sorumluluğunun tam olarak yerine getirilmesini engellemektedir. Faaliyet raporlarının stratejik yönetim süreci ve hesap verebilirliğe temel olacak bir nitelik taşıyabilmesi için, bu raporların kurumların mali tablolarını içermesi gerekmektedir.â� sözleriyle değerlendirdi.

YASALARA UYMADILAR

Sayıştayâ��ın diğer tespitleri şöyle:

* Faaliyet raporu hazırlayan kamu idarelerinden 215'i bütçe hedef ve gerçekleşmeleri arasında meydana gelen sapmaların nedenleri hakkında açıklama yapmadı.

* 70 kamu idaresi bütçe ile tahsis edilen ödeneklerin dışında idarenin kullanımına tahsis edilen özel ödenek, dış proje kredisi veya bağış ve yardım gibi kaynakları faaliyet raporunda göstermedi.

* Kamu idarelerinin 17'si, yasal zorunluluk olmasına rağmen faaliyet raporunu yayımlamadı.
    https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...lemis-7390117/

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu gün Borsada olup bitenlerden benim çıkardığım sonuç;Eger Bir hissede % 5-10 Kaar'ın varsa,acıma bas satış tuşuna,at parayı cebe..Sonra yat pusuya..Diger türlü,İnsanı kış ortasında donsuz bırakıyorlar ..!!
    kar_adam seni bunu nasil yazabiliyorsun daha 1 ay once Halk Bankasinda bir talihsizlik olmusken. Bir halt etmeyen bir banka, ama gitti gordugun gibi. Ordan sonuc cikarman gerekiyor. Tasiman lazim yani.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ,bende devamlı bunu anlatıyorum,ama anlamayan kaya yat,yat uyu diyorlar
    Cok zor oyle kazanmak be refa baba. Sen kazanabiliyor musun ki al-satla?
    Hoduk, cil ahmet, adam, kaya... e bir karar ver, ettigin hakaretler tutarli olsun. Muahaha.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Daha önce de yazdım. Yanlış anlayanda oldu.
    Kestiğiniz kısımda yazdığım şirket kağıdına sahip çıktığında. Önemlidir, sizde takip edin
    İş yönetimi son derece embesildir. Hepsi protakol.
    Kestigim kismin benim anlatmak istedigimle bir alakasi yoktu. Yoksa anliyorum dediginizi sn. nikrece.

Demek istedigim kagit taban taban gidiyor ama kardesim 2'den 20 olmus 6 ayda. Su andaki yeri bile basladiginin 3 kati.

Benim kuzenim Sise ile is yapiyordu. Hantal devlet kurumu diyor.

Sayfa 847/1195 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •