Sayfa 849/972 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Sanıyorum yanlışınız var piyasa fiyatlı emirde en iyi fiyattan alır anlık olarak başkasının tavana emir yazması bir şey ifade etmez siz o dk işlem gören fiyattan alırsınız
    kademelerde bekleyen fazla emir olmayınca tavana kadar emrin gerçekleşir. 100 gr (lot) gldtr yi tavana kadar götürdü.

2. bu akşam Nasdaq time Dow time yeter bee düşşün artık şu Airline hisseleri de akşam alak... bi yakın tanıdığım var 10k doları varmış (kendisi bile unutmuş) ben hatırlatınca hesaba baktı dedim madem böyle bi adamsın sana kendimin yapamadığı bişe önericem durumu anlattım dedim Airline lar %70 düştü alıp unutursan güzel kazanırsın dedi unuttum say yüzüne bakmam beni arayana kadar...ulan çok seviyorum bu kafayı az daha dicektim bende sana atim aramaya yüzüm olmaz zırt pırt diye abi bana böyle gelin

3.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Alim gerceklesecek mi ? yarin bilgi verir misiniz ? Aramizda deneyen arkadaslar var alamiyorlar. Siz hangi banka araciligi ile aldiniz ?
    bugün ziraatte 11 de emir verdim. Yarın gerçekleşirse yazarım.

4.  Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    kademelerde bekleyen fazla emir olmayınca tavana kadar emrin gerçekleşir. 100 gr (lot) gldtr yi tavana kadar götürdü.
    Allah aşkına kibarca yazıyorum dünyanın hiç bir yerinde öyle bir şey mümkün değil...şimdi ben 7 liralık kağıda piyasa emri vericem ve kağıdı uyanığın biri tavana satış yaptı diye bana o kağıdı verecekler....

Bilim kurgu izlemeyin çok fazla 100 gr (lot) oynatsa dua edin

5.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Onur bey kvba lar pozisyonu ile ilgili degisim var midir ? Sabah ile ayni miyiz ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tahvillerde düsüs ayni durumda ..bugün yanılmazsam kvba getirileri iyi olabilir ..fakat özel sektör iceren kvbalar var onlar icin birşey diyemem

6.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Tahvillerde düsüs ayni durumda ..bugün yanılmazsam kvba getirileri iyi olabilir ..fakat özel sektör iceren kvbalar var onlar icin birşey diyemem
    Tekrar tesekkurler

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    cogu ozel sektor içeriyor

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    "BONO-Tahvil getirileri BDDK kararının bankaları daha çok tahvil alımına yönlendireceği beklentisiyle sert düşüşte"

BDDK'nın haftasonu aldığı kararın ardından bankaların tahvil alımlarının hızlanacağı beklentisiyle verim eğrisi genelinde tahvil getirileri sert geriledi. https://tr.investing.com/news/econom...ususte-1953831

Sayfa 849/972 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •